Ημερολόγιο Γκαλερί Αναζήτηση Εγγραφή Σύνδεση 

Αρχική σελίδα  »  Ευρετήριο Δ. Συζήτησης  »  Νέα  »  Γενικά  »  Δ.Τ. Citroen Hellas


[ +/- ] [ Τώρα είναι Τετ 17 Ιούλ 2019, 03:34 ]


 Σελίδα 1 από 1 [ 1 Δημοσίευση ]  
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: ΤΑ ΕΠΙΒΑΤΙΚΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΗΣ CITROËN ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΣΕ EURO 6.2
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ 28 Σεπ 2018, 17:10 
Χωρίς σύνδεση
Administrator
Administrator
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Παρ 08 Σεπ 2006, 20:03
Δημοσιεύσεις: 2005
Τοποθεσία: Νέα Σμύρνη
Εικόνες: 86
Εικόνα

ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΒΑΤΙΚΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΗΣ CITROËN ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΜΕ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ EURO 6.2!

Όλα τα επιβατικά μοντέλα της Citroën είναι πλέον εγκεκριμένα με βάσει τις προδιαγραφές του πρωτοκόλλου WLTP, το οποίο προβλέπει αυστηρότερα όρια και μετρήσεις σε πραγματικές συνθήκες, έτσι όπως ορίζουν τις συνθήκες οι πελάτες. Με τον τρόπο αυτό, η Citroën προσφέρει μια μεγάλη γκάμα κινητήρων υψηλής απόδοσης με πολύ φιλική προς το περιβάλλον συμπεριφορά. Τα μηχανικά σύνολα επωφελούνται από τις πλέον προηγμένες τεχνολογικά λύσεις, όπως είναι το SCR (Selective Catalytic Reduction) στους BlueHDi κινητήρες diesel, αλλά και το Φίλτρο Συγκράτησης Μικροσωματιδίων PPF (Petrol Particle Filter) για τους βενζινοκινητήρες με τον άμεσο ψεκασμό. Με τον τρόπο αυτό οι κινητήρες της Citroën καλύπτουν τα κριτήρια της Ευρωπαϊκής Οδηγίας που έχει ισχύ από την 1η Σεπτεμβρίου του 2018, ενώ είναι έτοιμοι να προσαρμοστούν και σε ακόμα πιο αυστηρές προδιαγραφές που θα προκύψουν στο μέλλον.

“Έμπνευσή μας είναι οι πελάτες μας και φιλοδοξούμε να καλύπτουμε με ολιστικό τρόπο τις απαιτήσεις για την απρόσκοπτη καθημερινότητά τους. Σε ότι έχει να κάνει με την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές ρύπων, αυτό σημαίνει πως πρέπει να κάνουμε τις καλύτερες επιλογές σε επίπεδο τεχνολογικών εφαρμογών, για να είμαστε έτοιμοι για ακόμα αυστηρότερες προδιαγραφές στο μέλλον. Εν προκειμένω, χάρη στο SCR των diesel κινητήρων και την τεχνολογία PPF για τους βενζινοκινητήρες με άμεσο ψεκασμό καυσίμου, είμαστε πάντα μέσα στο στόχο. Παράλληλα, με τον τρόπο αυτό βοηθούμε και τη διαφάνεια αναφορικά με τις πληροφορίες που δίνουμε στους πελάτες για τα αυτοκίνητά μας, αφού οι μετρήσεις γίνονται σε πραγματικές συνθήκες που προκύπτουν από τις πληροφορίες που μας δίνουν οι πελάτες μας σχετικά με τη χρήση που κάνουν στο κάθε μοντέλο. Οι πληροφορίες αυτές μέσω του Τ&Ε και του FNE από το 2016, υποστηρίζουν ξεκάθαρα τους σκοπούς της εφαρμογής του πρωτοκόλλου WLTP. Προσφέροντας κινητήρες που είναι εναρμονισμένοι στο πρωτόκολλο WLTP σε όλα τα επιβατικά μοντέλα μας, είναι για εμάς η απόδειξη της δέσμευσης απέναντι στις ανάγκες των πελατών μας, που έχουν αυτοκίνητα που συνδυάζουν υψηλές επιδόσεις και τονισμένη ηθική απέναντι στο περιβάλλον, για οδήγηση με υψηλό επίπεδο άνεσης”.
Linda Jackson – Citroën CEO

Από την 1η Σεπτεμβρίου του 2018, το πρωτόκολλο για την έγκριση τύπου έχει αλλάξει, καθώς οι μετρήσεις κατανάλωσης βασίζονται σε στοιχεία που προκύπτουν από πιστοποιημένα στοιχεία χρήσης. Με τον τρόπο αυτό οι καταναλωτές μπορούν να έχουν πιο ξεκάθαρη εικόνα για το κόστος των μετακινήσεών τους. Το νέο πρωτόκολλο WLTP (Worldwide Harmonised Light Vehicle Test Procedure) αφορά όλα τα επιβατικά αυτοκίνητα που πωλούνται στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Οι προδιαγραφές του βασίζονται σε ρεαλιστικές συνθήκες οδήγησης που κάνουν τις τιμές της κατανάλωσης και των εκπομπών ρύπων να είναι όσο πιο κοντά γίνεται σε αυτές των πραγματικών συνθηκών χρήσης του εκάστοτε αυτοκινήτου, με δεδομένα που έχουν να κάνουν με την διανυθείσα απόσταση, τη μέση ταχύτητα κίνησης, το χρόνο ακινησίας και τη θερμοκρασία. Με τις δοκιμές αυτές προκύπτουν στοιχεία κατανάλωσης και εκπομπών ρύπων που αντιπροσωπεύουν καλύτερα την πραγματικότητα. Επιπρόσθετα, τα στοιχεία που προκύπτουν από τις εργαστηριακές δοκιμές και έχουν να κάνουν με τις εκπομπές CO, NOx και μικροσωματιδίων, ελέγχονται κάτω από πραγματικές συνθήκες στο δρόμο.

Σήμερα, όλη η γκάμα των επιβατικών μοντέλων της Citroën είναι εγκεκριμένα σύμφωνα με τα πρότυπα που ορίζει το πρωτόκολλο WLTP, επιτρέποντας στους πελάτες να έχουν πρόσβαση σε μια μεγάλη γκάμα υψηλής απόδοσης κινητήρων, που προσφέρουν πληροφορίες σχετικά με την κατανάλωση και τις εκπομπές ρύπων που είναι πολύ κοντά στις απαιτήσεις τους.

Με τον τρόπο αυτό, η Citroën επιβεβαιώνει την εταιρική δέσμευση – Inspired By You – που υπογραμμίζεται από τις αυτοκινητιστικές συνήθειες των πελατών της. Με γνώμονα την προσφορά όσο το δυνατό πιο σωστής πληροφορίας στους πελάτες της, η Citroën από το 2016 έχει αρχίσει και ασχολείται με το θέμα του πρωτοκόλλου WLTP μέσω της διαδικασίας T&E. Ο στόχος ήταν η μεγαλύτερη δυνατή διαφάνεια και η καλύτερη πληροφόρηση των πελατών της εταιρείας και έτσι από το 2016 για τα μοντέλα της Citroën δημοσιευόντουσαν πληροφορίες που αφορούσαν την κατανάλωση και τις εκπομπές ρύπων από το 2016 - ενώ από το Μάρτιο του 2018, προστέθηκε και η πληροφορία που αφορά τις εκπομπές NOx.

Οι δοκιμές που πραγματοποιούνταν σε πραγματικές συνθήκες, εναρμονισμένες με το πρωτόκολλο, που εξελίχθηκε σε συνεργασία με δύο Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις (Μεταφορών & Περιβάλλοντος και Φυσικού Περιβάλλοντος Γαλλίας) και πιστοποιήθηκε από έναν ανεξάρτητο οργανισμό (Bureau Veritas).

Με όλα τα επιβατικά της μοντέλα να είναι εναρμονισμένα στο πρωτόκολλο WLTP, η Citroën διασφαλίζει την προσφορά μιας πλήρους γκάμας κινητήρων, που είναι ευθυγραμμισμένη με τις ανάγκες των πελατών. Η νέα γενιά κινητήρων PureTech βενζίνης και BlueHDi diesel, δίνει προβάδισμα στη Citroën για τις νέες αυστηρότερες προδιαγραφές που θα ισχύσουν το 2020, καθώς χρησιμοποιεί τις πλέον αποδοτικές τεχνολογίες για τον περιορισμό των εκπεμπόμενων ρύπων. Δύο από τις πλέον αποδοτικές τεχνολογίες είναι η SCR στους BlueHDi κινητήρες diesel και το PPF – ένα τελείως νέο φίλτρο συγκράτησης μικροσωματιδίων - στους βενζινοκινητήρες άμεσου ψεκασμού.

Οι τεχνολογικά προηγμένοι κινητήρες της «οικογένειας» PureTech, βραβευμένοι για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά ως “Κινητήρας Της Χρονιάς”, εμφανίζουν καλύτερες τιμές κατανάλωσης και με την τεχνολογία για τον περιορισμό των τριβών, έχουν μειωθεί και οι απώλειες στην απόδοση.

Χαρακτηριστικό των κινητήρων PureTech είναι πως μεταξύ 1.500 και 3.500 σ.α.λ. εμφανίζουν το 95% της ροπής τους, δίνοντας εξαιρετικές επιδόσεις στα μοντέλα της CITROEN αλλά και μεγάλη ευκολία στον κάθε οδηγό. Η κατανάλωση καυσίμου και οι εκπομπές CΟ2 έχουν περιοριστεί έως και 25%. Σημαντική συμβολή έχει το νέο 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο που εξοπλίζονται οι βραβευμένοι κινητήρες PureTech.

Η τεχνολογία BlueHDi στους diesel κινητήρες της CITROEN εξασφαλίζει κορυφαίες επιδόσεις και περιορισμό ρύπων, καθώς συνδυάζει μοναδικά τη χρήση οξειδωτικού καταλύτη (SCR- Selective Catalytic Reduction) με φίλτρο μικροσωματιδίων (DPF), μειώνοντας έτσι έως και 90% τις εκπομπές NOx (Οξείδιο του Αζώτου) αλλά και 99,9% τις εκπομπές όλων των μικροσωματιδίων από τη λειτουργία του κινητήρα.

Οι πολυβραβευμένοι κινητήρες βενζίνης PureTech & πετρελαίου BlueHDi της νέας γενιάς που πληρούν τις προδιαγραφές Euro 6.2, είναι ισχυρότεροι και με νέα κιβώτια ταχυτήτων είτε μηχανικά 6τάχυτα είτε αυτόματα 6 ή 8 σχέσεων ανάλογα με την έκδοση.


Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το Επίσημο Δίκτυο Διανομέων CITROËN ή την επίσημη ιστοσελίδα της Citroen, www.citroen.gr .

ΔΤ: 15 / 2018

_________________
e-mail: enginekiller@gmail.com


Κορυφή 
 
 
Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
 
 Σελίδα 1 από 1 [ 1 Δημοσίευση ] Συναφή θέματα

CITROEN C2 εκκεντροφορους
Δ. Συζήτηση: Βελτιώσεις C2
Συγγραφέας: Jeremes
Απαντήσεις: 3
Ενδείξεις ταμπλώ σε citroen saxo
Δ. Συζήτηση: Τεχνικά Θέματα
Συγγραφέας: saxomaniak
Απαντήσεις: 25
ΝΕΟ CITROEN BERLINGO
Δ. Συζήτηση: Επαγγελματικά μοντέλα
Συγγραφέας: Petran
Απαντήσεις: 9
Citroen Mehari
Δ. Συζήτηση: 2CV / Dyane / Mehari / Ami / Pony
Συγγραφέας: micras
Απαντήσεις: 89
ΥΓΡΑΕΡΙΟ / LPG Citroen C5
Δ. Συζήτηση: Τεχνικά-Μηχανολογικά-Ηλεκτρ/ικά C5
Συγγραφέας: Anonymous
Απαντήσεις: 169
Κορυφή
 


Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

 
 

 
Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε:  
Σύνδεση
Όνομα μέλους:

Εγγραφή
Κωδικός:

Ξέχασα τον κωδικό μου
Αποστολή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ενεργοποίησης πάλι
Αυτόματη σύνδεση σε κάθε επίσκεψη
Απόκρυψη των στοιχείων μου κατά την διάρκεια της σύνδεσης

Για να συνδεθείτε πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Η εγγραφή γίνεται σε λίγα μόνο λεπτά, αλλά σας παρέχει αυξημένες δυνατότητες. Επίσης οι διαχειριστές μπορεί να χορηγούν επιπρόσθετα δικαιώματα στα εγγεγραμμένα μέλη. Πριν συνδεθείτε, σιγουρευτείτε ότι γνωρίζετε τους όρους χρήσης και τις σχετικές τακτικές. Παρακαλούμε να διαβάσετε τους κανόνες της Δ. Συζήτησης κατά την πλοήγησή σας σε αυτό.

Όροι χρήσης | Προσωπικό απόρρητο

 
Γίνε σήμερα club member και απέκτησε ΜΟΝΑΔΙΚΑ προνόμια
Γίνε σήμερα club member και απέκτησε ΜΟΝΑΔΙΚΑ προνόμια
 
cron