Ημερολόγιο Γκαλερί Αναζήτηση Εγγραφή Σύνδεση 

[ +/- ] [ Τώρα είναι Τετ 22 Ιαν 2020, 03:43 ]


 
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Κανονισμός Χρήσης
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ 04 Οκτ 2006, 09:39 
Χωρίς σύνδεση
Administrator
Administrator
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Τρί 03 Οκτ 2006, 18:28
Δημοσιεύσεις: 11
Εικόνες: 155
Κανονισμός Χρήσης greekcitroenclub.gr


1. Γενικά:
1.1. Η ευρύτερη θεματική στόχευση του greekcitroenclub.gr-Forum είναι η κάλυψη μέσω συζητήσεων, θεμάτων που σχετίζονται με αυτοκίνητα της Citroen.

1.2. Το greekcitroenclub.gr-Forum είναι ένα forum ελεύθερης, αλλά όχι ανεξέλεγκτης, ανταλλαγής απόψεων μεταξύ των μελών του. Ενθαρρύνεται η συμμετοχή, ο εποικοδομητικός διάλογος και η καλοπροαίρετη κριτική, όταν αυτά εκφράζονται με ευπρεπή και πολιτισμένο τρόπο. Το greekcitroenclub.gr-Forum δεν αποτελεί μέσο προσωπικής ανάδειξης, διαφήμισης ή προβολής, ούτε πεδίο προσωπικών αντιπαραθέσεων. Η συμμετοχή στο forum είναι προνόμιο, και όχι δικαίωμα.

1.3. Η ομαλή λειτουργία του greekcitroenclub.gr-Forum επαφίεται καταρχάς στο προσωπικό ήθος του κάθε μέλους, τη διάθεσή του να σεβαστεί την προσωπικότητα, την άποψη, τις πεποιθήσεις και τη διαφορετικότητα του άλλου μέλους, και τη συνειδητή αποχή του από προσωπικές αντιπαραθέσεις, ύβρεις και προσβολές.

1.4. Ο δικτυακός αυτός τόπος δεν σχετίζεται με την © Automobiles CITROEN είτε με την CITROEN ΕΛΛΑΣ ΑΒΕΕ.


2. Εγγραφή:
2.1. Η διαδικασία της εγγραφής είναι απλή και σύντομη, ενώ γίνεται εντελώς δωρεάν. Προτού ωστόσο ολοκληρωθεί η εγγραφή σας θα πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά και να αποδεχθείτε τον Κανονισμό Λειτουργίας, δηλαδή ορισμένους κανόνες οι οποίοι εξασφαλίζουν την ομαλή και απροβλημάτιστη λειτουργία. Ως μέλος, είναι υποχρέωσή σας να τηρείτε προσεκτικά τους κανόνες αυτούς και να τους σέβεστε, συμβάλλοντας στη διατήρηση του φιλικού και γόνιμου περιβάλλοντος και παράλληλα διευκολύνοντας το ήδη δύσκολο έργο του greekcitroenclub team του greekcitroenclub.gr.
2.2. Εφόσον αποδεχθείτε τον Κανονισμό Λειτουργίας, θα κληθείτε να συμπληρώσετε μια σύντομη φόρμα, επιλέγοντας ένα προσωπικό όνομα χρήστη (ψευδώνυμο / username) και έναν κωδικό πρόσβασης (password). Παράλληλα θα σας ζητηθεί η προσωπική σας διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (e-mail).


3. Δημιουργία Θέματος στο Forum:
3.1. Τα εγγεγραμμένα μέλη του greekcitroenclub.gr έχουν τη δυνατότητα δημοσίευσης νέων θεμάτων συζήτησης (threads) στo forum που φιλοξενείται στις σελίδες του δικτυακού τόπου. Κάθε θέμα συζήτησης περιέχει το μήνυμα, το οποίο υπέβαλλε ο συγγραφέας του κατά τη δημιουργία του, ενώ μπορεί να φιλοξενεί και τις δημοσιεύσεις άλλων μελών. Δυνατότητα ανάγνωσης των θεμάτων και των μηνυμάτων που περιέχονται σε αυτά, έχουν στις περισσότερες περιπτώσεις όλοι οι επισκέπτες/χρήστες του greekcitroenclub.gr.
3.2. Το μέλος που επιθυμεί να δημιουργήσει ένα νέο θέμα συζήτησης, οφείλει αρχικά να ελέγξει (π.χ. με την χρήση της αναζήτησης) αν κάποιο άλλο μέλος του forum έχει ήδη δημιουργήσει παρόμοιο θέμα. Εφόσον εντοπιστεί κάποιο σχετικό θέμα, το μέλος θα πρέπει να δημοσιεύσει το μήνυμά του στο ήδη υπάρχον και να μην προβεί στη δημιουργία νέου.
3.3. Το μέλος θα πρέπει να δημιουργήσει ένα νέο θέμα συζήτησης στην ενότητα της οποίας η θεματολογία (τίτλος-περιγραφή) σχετίζεται με το περιεχόμενο της δημοσίευσής του.
3.4. Ο τίτλος ενός θέματος θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο σύντομος και περιεκτικός, ενώ παράλληλα θα πρέπει να αποτελεί μια σύντομη περιγραφή του περιεχομένου που το μέλος του greekcitroenclub.gr έχει δημοσιεύσει στο συγκεκριμένο θέμα.
3.5. Ο τίτλος ενός θέματος θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο κατατοπιστικός και να καθιστά με απόλυτη σαφήνεια τον λόγο ύπαρξης του συγκεκριμένου θέματος. Για παράδειγμα, τίτλοι όπως «Επείγον!», «Πρόβλημα», «Βοήθεια!», «Ερώτηση» κ.α. δεν γίνονται αποδεκτοί.
3.6. Ο τίτλος ενός θέματος δεν θα πρέπει να παραπλανητικός, ώστε να προκαλεί με αυτόν τον τρόπο το ενδιαφέρον των χρηστών/μελών του greekcitroenclub.gr για την ανάγνωση του συγκεκριμένου θέματος.
3.7. Προσπαθήστε να αναφέρετε εξ' αρχής όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία που σχετίζονται με το πρόβλημά σας προκειμένου να υπάρχει οικονομία χρόνου και χώρου


4. Δημιουργία Μηνύματος (Υποβολή Απάντησης):
4.1. Η συμμετοχή στα θέματα συζήτησης, που έχουν δημιουργηθεί στις ομάδες συζητήσεων - forums του greekcitroenclub.gr, γίνεται με την υποβολή απαντήσεων.
4.2. Μπορείτε να ασκείτε κριτική στις ιδέες όχι όμως και στους ανθρώπους. Πιο συγκεκριμένα: Τα μέλη του greekcitroenclub.gr μπορούν να ασκήσουν κριτική στις ιδέες, εφόσον αιτιολογήσουν την άποψή τους με την παράθεση των απαιτούμενων στοιχείων. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να ασκούν κριτική στους ανθρώπους.
4.3. Εφόσον μερικές ή όλες οι δημοσιεύσεις που περιέχονται σε κάποιο θέμα συζήτησης έχουν παραβεί τους όρους χρήσης, το μέλος καλείται να μην τις σχολιάσει και να μην υποκινήσει με οποιοδήποτε τρόπο τη συνέχιση δημοσίευσης άλλων μηνυμάτων, που επίσης παραβαίνουν τους όρους χρήσης.


5. Αγγελίες:
5.1. Το greekcitroenclub.gr διαθέτει ενότητα μικρών αγγελιών. Το greekcitroenclub.gr δεν ευθύνεται για την ποιότητα των αγαθών που αποκτώνται μέσω των υπηρεσιών αυτών από τον επισκέπτη / χρήστη και η συναλλαγή δεσμεύει αποκλειστικά το χρήστη και τον παροχέα του αγαθού. Συνεπώς σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να εμπλακεί το greekcitroenclub.gr σε σχετική δικαστική διαφορά που προκύπτει από τη συναλλαγή αυτή. Το greekcitroenclub.gr δεν έχει κανένα όφελος ούτε παίρνει κάποια προμήθεια για τις συναλλαγές που διεξάγουν οι χρήστες του.
5.2. Καθώς το greekcitroenclub.gr δεν έχει ενεργό συμμετοχή σε συναλλαγές των χρηστών του σε περίπτωση διαφωνίας ή αντιδικίας με έναν ή περισσότερους χρήστες, το greekcitroenclub.gr απαλλάσσεται από απαιτήσεις ή αξιώσεις για ζημίες κάθε είδους άμεσες ή έμμεσες, γνωστές ή άγνωστες, αποδεδειγμένες και μη που προκύπτουν από τις αντιδικίες ή διαφωνίες αυτές.
5.3. Το greekcitroenclub.gr, δεν διατηρεί αρχείο με τα προσωπικά στοιχεία των μελών του, ούτε είναι σε θέση να τα επαληθεύσει.


6. Δικαιώματα και Υποχρεώσεις Διαχείρισης:

6.1. Υποχρεώσεις:
6.1.1. To greekcitroenclub team του greekcitroenclub.gr αποτελείται από μέλη της κοινότητάς του τα οποία όπως είναι λογικό, έχουν, όπως και τα λοιπά μέλη, την υποχρέωση να τηρούν πιστά τους κανονισμούς και να αποτελούν παράδειγμα προς τα λοιπά μέλη. Επίσης, η ομάδα διαχείρισης του greekcitroenclub.gr έχει τις εξής υποχρεώσεις:
6.1.1.1. Να ενθαρρύνει την ορθή και υγιή επικοινωνία ανάμεσα στα μέλη του greekcitroenclub.gr,
6.1.1.2. Να ελέγχει τις ενέργειες και τις δημοσιεύσεις των μελών του greekcitroenclub.gr και να επεμβαίνει στις περιπτώσεις που αυτές είναι αντίθετες με τους κανονισμούς.
6.1.1.3. Να αντιμετωπίζει ισότιμα και αντικειμενικά όλους τους χρήστες και τα θέματα,
6.1.1.4. Να βοηθά τους χρήστες,
6.1.1.5. Σε κάθε περίπτωση επέμβασής τους να είναι σαφής η επισήμανση των επεμβάσεών τους και η αιτιολόγηση όλων των ενεργειών στις οποίες προβαίνουν, όπως οι τελευταίες απορρέουν από τα δικαιώματά τους ως διαχειριστές.

6.2. Δικαιώματα Διαχείρισης:
Το greekcitroenclub team έχει τη δυνατότητα επίβλεψης και εποπτείας μιας ή και περισσοτέρων θεματικών ενοτήτων, ελέγχου και διαχείρισης όλων των πληροφοριών που δημοσιεύουν τα μέλη του greekcitroenclub.gr σε οποιαδήποτε από τις σελίδες του. Έχουν στη διάθεσή τους τα κατάλληλα εργαλεία διαχείρισης (μετακίνηση, αντιγραφή, διαγραφή, τροποποίηση περιεχομένου κ.α.) που θα τους επιτρέψουν να φέρουν εις πέρας την αποστολή τους.

Διαχείριση Δημοσιευμένου Περιεχομένου:
Οι διαχειριστές του greekcitroenclub.gr έχουν το δικαίωμα (όχι όμως και την υποχρέωση):
6.2.1. Να μετακινήσουν μία ή περισσότερες δημοσιεύσεις σε ένα άλλο θέμα συζήτησης στην ίδια ή σε άλλη θεματική ενότητα, είτε σε ένα νέο θέμα συζήτησης με ανάλογη θεματολογία,
6.2.2. Να τροποποιήσουν τον τίτλο οποιασδήποτε δημοσίευσης (θέματος, μηνύματος ή άλλου περιεχομένου), εφόσον πιστεύουν ότι αυτός παραβαίνει τους όρους χρήσης είτε είναι παραπλανητικός, είτε ανάρμοστος, είτε ελλιπής, είτε με ορθογραφικές και γραμματικές ελλείψεις, είτε αντίθετος από τη κανονισμό του forum,
6.2.3. Να απαγορεύσουν στα μέλη τη δυνατότητα ανάρτησης περιεχομένου σε μία ή περισσότερες θεματικές ενότητες, εφόσον οι θεματικές ενότητες αυτές περιέχουν σημαντικό αριθμό δημοσιεύσεων, οι οποίες είναι αντίθετες από κανονισμό,
6.2.4. Να προβούν στην άμεση διαγραφή κειμένων, πληροφοριών, αρχείων, εικόνων, γραφικών και δημοσιεύσεων γενικότερα, οι οποίες αντιτίθενται στους παρόντες όρους πρόσβασης και χρήσης.
6.2.5. Να μεταφέρουν θέματα σε άλλες, συναφέστερες θεματικές ενότητες,
6.2.6. Να συγχωνεύουν συναφή θέματα,
6.2.7. Να διαχωρίζουν ένα θέμα σε δύο νέα θέματα και
6.2.8. Να επικολλούν επίκαιρα θέματα ώστε να εμφανίζονται πρώτα στις αντίστοιχες θεματικές ενότητες.


7. Πολιτική Διαχείρισης και Αποκλεισμός Πρόσβασης:
7.1. Εφόσον η ομάδα διαχείρισης του greekcitroenclub.gr αντιληφθεί ότι οι ενέργειες κάποιου μέλους είναι αντίθετες από τους όρους πρόσβασης και χρήσης, τότε θα προχωρήσει σε μία από τις παρακάτω ενέργειες:
7.2. Προσωπική, ευγενική, σύσταση προς το μέλος, με την αποστολή προσωπικού μηνύματος, για συμμόρφωση στον κανονισμό.
7.3. Δημόσια, επίσημη, σύσταση προς το μέλος, με την ανάρτηση μηνύματος στην ίδια θεματική ενότητα που περιέχει την επίμαχη δημοσίευση.
7.4. Διαγραφή ή τροποποίηση της επίμαχης δημοσίευσης.
7.5. Κάθε εγγεγραμμένο μέλος μπορεί να δεχθεί έως και 3 το πολύ προσωπικές ή δημόσιες συστάσεις για συμμόρφωση. Σε περίπτωση τέταρτης παράβασης του κανονισμού από το ίδιο μέλος, τότε το greekcitroenclub.gr θα προχωρά σε διακοπή της διάθεσης του περιεχομένου και των υπηρεσιών του προς αυτό (αποκλεισμός πρόσβασης), για χρονικό διάστημα ανάλογα με τη σοβαρότητα της εκάστοτε περίστασης.


8. Αποκλεισμός Ευθύνης για Πληροφορίες / Συμβουλές
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο greekcitroenclub.gr αποτελούν μία προσφορά προς τον επισκέπτη/χρήστη του greekcitroenclub.gr και γενικά προς την κοινότητα των χρηστών του Διαδικτύου και δε δύνανται σε καμιά περίπτωση να εκληφθούν ως έγκυρες πληροφορίες ή/και συμβουλές ούτε υποκρύπτουν σε καμία περίπτωση οποιαδήποτε προτροπή για την επιχείρηση ή μη συγκεκριμένων πράξεων. Το greekcitroenclub.gr αναλαμβάνει τη συλλογή, επεξεργασία και διανομή του περιεχομένου του, χωρίς όμως σε καμιά περίπτωση να εγγυάται την αρτιότητα, την πληρότητα, την επάρκεια και γενικά την καταλληλότητα αυτού και την απουσία ενδεχομένων λαθών πολύ δε περισσότερο λόγω του ιδιαιτέρως μεγάλου όγκου του, καθώς και της συμμετοχής και τρίτων φορέων (φυσικών ή νομικών προσώπων) κατά την πρωτογενή παραγωγή και συλλογή του. Συνεπώς, οι επισκέπτες / χρήστες του greekcitroenclub.gr, χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του με δική τους πρωτοβουλία, αναλαμβάνουν και τη σχετική ευθύνη διασταύρωσης των παρεχομένων πληροφοριών.


9. Προφίλ:
9.1. Κάθε εγγεγραμμένο μέλος κατά την συμμετοχή του μπορεί να προσαρμόζει ρυθμίσεις που αφορούν την παρουσία του στο forum. Αυτό γίνεται με την χρήση χαρακτηριστικών γνωρισμάτων όπως την υπογραφή και το avatar.
9.2. Υπογραφή είναι το κείμενο που προστίθεται στο τέλος κάθε μηνύματος που αναρτάται στο forum. Το avatar αποτελεί μια μικρή εικόνα που αποθηκεύεται στο προφίλ κάθε εγγεγραμμένου μέλους και μπορεί να χρησιμοποιείται και από άλλα μέλη.


10. Cookies:
Ο διαχειριστής του δικτυακού τόπου μπορεί να χρησιμοποιεί cookies για την αναγνώριση του επισκέπτη/χρήστη ορισμένων υπηρεσιών/σελίδων του δικτυακού τόπου. Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται στο σκληρό δίσκο κάθε επισκέπτη/χρήστη και δεν λαμβάνουν γνώση οποιουδήποτε εγγράφου ή αρχείου από τον υπολογιστή του. Χρησιμοποιούνται για τη διευκόλυνση πρόσβασης του επισκέπτη/χρήστη όσον αφορά τη χρησιμοποίηση συγκεκριμένων υπηρεσιών/σελίδων του δικτυακού τόπου και μόνο. Ο επισκέπτης/χρήστης των σελίδων/υπηρεσιών του δικτυακού τόπου μπορεί να ρυθμίσει το σύστημα του ή το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιεί κατά τέτοιο τρόπο ώστε είτε να τον προειδοποιεί για τη χρήση των cookies σε συγκεκριμένες υπηρεσίες/σελίδες είτε να μην επιτρέπει την αποδοχή της χρήσης cookies σε καμία περίπτωση. Σε περίπτωση που ο επισκέπτης/χρήστης των συγκεκριμένων υπηρεσιών και σελίδων του δικτυακού τόπου δεν επιθυμεί την χρήση cookies για την αναγνώριση του ίσως να μην μπορεί να έχει περαιτέρω πρόσβαση στις υπηρεσίες αυτές.

_________________
admin@greekcitroenclub.gr


Κορυφή 
 
 
Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
 
 Σελίδα 1 από 1 [ 1 Δημοσίευση ] Συναφή θέματα

Κανόνισμος πορείας εκδρομής
Δ. Συζήτηση: Ανακοινώσεις
Συγγραφέας: crazywolf
Απαντήσεις: 0
Xsara Coupe - Αναζήτηση βιβλίου χρήσης
Δ. Συζήτηση: Γενική συζήτηση Xsara
Συγγραφέας: Anonymous
Απαντήσεις: 0
Εγχειριδιο χρησης
Δ. Συζήτηση: Γενική συζήτηση C2
Συγγραφέας: panosfx
Απαντήσεις: 12
Εγχειρίδιο χρήσης xsara II 1.6 exclusive
Δ. Συζήτηση: Γενική συζήτηση Xsara
Συγγραφέας: Anonymous
Απαντήσεις: 2
Review:Πετσέτα στεγνώματος/γενικής χρήσης από το Dazzle-Car
Δ. Συζήτηση: Περιποίηση Αυτοκινήτου
Συγγραφέας: Πράκτορας
Απαντήσεις: 8
Κορυφή
 


Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

 
 

 
Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε:  
Σύνδεση
Όνομα μέλους:

Εγγραφή
Κωδικός:

Ξέχασα τον κωδικό μου
Αποστολή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ενεργοποίησης πάλι
Αυτόματη σύνδεση σε κάθε επίσκεψη
Απόκρυψη των στοιχείων μου κατά την διάρκεια της σύνδεσης

Για να συνδεθείτε πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Η εγγραφή γίνεται σε λίγα μόνο λεπτά, αλλά σας παρέχει αυξημένες δυνατότητες. Επίσης οι διαχειριστές μπορεί να χορηγούν επιπρόσθετα δικαιώματα στα εγγεγραμμένα μέλη. Πριν συνδεθείτε, σιγουρευτείτε ότι γνωρίζετε τους όρους χρήσης και τις σχετικές τακτικές. Παρακαλούμε να διαβάσετε τους κανόνες της Δ. Συζήτησης κατά την πλοήγησή σας σε αυτό.

Όροι χρήσης | Προσωπικό απόρρητο

 
Απέκτησε Greek Citroen Club αξεσουάρ
Απέκτησε Greek Citroen Club αξεσουάρ
 
cron