Συγγραφέας |
Μήνυμα |
manetgr
|
Θέμα δημοσίευσης: αλλαγη μπαταριας Δημοσιεύτηκε: Δευτ 14 Ιαν 2019, 19:54 |
|
|
Καλησπερα γνωρίζει κάποιος τι παίζετε με την αλλαγή μπαταρίας? έχω ένα c3 hdi 68ps του 2013 και η μπαταρία θέλει αλλαγή ισχύει ότι έχει ένα κύκλωμα φόρτισης που με την αλλαγή πρέπει να δηλωθεί η καινούργια μπαταρία ?
|
|
 |
|
 |
vpafi
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: αλλαγη μπαταριας Δημοσιεύτηκε: Τρί 15 Ιαν 2019, 05:38 |
|
Εγγραφή: Κυρ 09 Σεπ 2012, 12:42 Δημοσιεύσεις: 11769 Τοποθεσία: GoodView City Εικόνες: 3
|
Στο δικό μου c4 την άλλαξα έφτιαξα την ώρα που είχε χάσει και τίποτα άλλο.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
_________________ Godzilla Αμαρτωλός
Ενας σοφός είπε κάποτε: Ρε δεν γαμιέται? Και έζησε ευτυχισμένος για πολλά χρόνια. Βαγγέλης
Το/Τα ακόλουθα μέλος ευχαρίστησε vpafi για την δημοσίευση του/της: Επισκέπτης
|
|
 |
|
 |
demkat1
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: αλλαγη μπαταριας Δημοσιεύτηκε: Τρί 15 Ιαν 2019, 18:47 |
|
Εγγραφή: Πέμ 26 Αύγ 2010, 20:20 Δημοσιεύσεις: 206 Τοποθεσία: Αθήνα
|
manetgr έγραψε: Καλησπερα γνωρίζει κάποιος τι παίζετε με την αλλαγή μπαταρίας? έχω ένα c3 hdi 68ps του 2013 και η μπαταρία θέλει αλλαγή ισχύει ότι έχει ένα κύκλωμα φόρτισης που με την αλλαγή πρέπει να δηλωθεί η καινούργια μπαταρία ? καλησπέρα, τέτοια να ακούω πάνω που παράγγειλα το καινούριο. Υπερβολικό ακούγεται. Αν πάντως ισχύει, με βλέπω σε 4-5 χρόνια με ένα πριόνι να κόβω απ την παλιά μπαταρία το κομμάτι με τα "ηλεκτρονικά" και να το προσθέτω στην καινούρια. Αρκετά πιά με τις ...τεχνολογίες.
|
|
 |
|
 |
Azan Gorde
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: αλλαγη μπαταριας Δημοσιεύτηκε: Τρί 15 Ιαν 2019, 20:59 |
|
|
demkat1 έγραψε: manetgr έγραψε: Καλησπερα γνωρίζει κάποιος τι παίζετε με την αλλαγή μπαταρίας? έχω ένα c3 hdi 68ps του 2013 και η μπαταρία θέλει αλλαγή ισχύει ότι έχει ένα κύκλωμα φόρτισης που με την αλλαγή πρέπει να δηλωθεί η καινούργια μπαταρία ? καλησπέρα, τέτοια να ακούω πάνω που παράγγειλα το καινούριο. Υπερβολικό ακούγεται. Αν πάντως ισχύει, με βλέπω σε 4-5 χρόνια με ένα πριόνι να κόβω απ την παλιά μπαταρία το κομμάτι με τα "ηλεκτρονικά" και να το προσθέτω στην καινούρια. Αρκετά πιά με τις ...τεχνολογίες. άδικα αγχώνεσαι, καλή παραλαβή του νεόυ σου αυτοκινήτου 
_________________ C3 Aircross 120 bluehdi Shine C4 mk II 100 bluehdi Feel C4 mk III shine plus 1,5 bluehdi
|
|
 |
|
 |
Runner
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: αλλαγη μπαταριας Aircross Δημοσιεύτηκε: Τετ 04 Μαρ 2020, 06:48 |
|
Εγγραφή: Παρ 09 Αύγ 2019, 16:56 Δημοσιεύσεις: 79 Τοποθεσία: Attica
|
double post
_________________ Run Storm! Run!
Τελευταία επεξεργασία από Runner και Τετ 04 Μαρ 2020, 06:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
|
|
 |
|
 |
Runner
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: αλλαγη μπαταριας Δημοσιεύτηκε: Τετ 04 Μαρ 2020, 06:50 |
|
|
Επειδή είναι ο μόνιμος βραχνάς μου η μπαταρία ας ρωτήσω και εδώ.
Αν κάποιος έχει βγάλει την μπαταρία του Aircross ας περιγράψει συνοπτικά την εργασία αφαίρεσης.
Και ας μας πει, αν η αφαίρεση επηρέασε κάτι σημαντικό στο αυτοκίνητο.
|
|
 |
|
 |
Lohias^
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: αλλαγη μπαταριας Δημοσιεύτηκε: Τετ 04 Μαρ 2020, 17:17 |
|
|
Runner έγραψε: Επειδή είναι ο μόνιμος βραχνάς μου η μπαταρία ας ρωτήσω και εδώ.
Αν κάποιος έχει βγάλει την μπαταρία του Aircross ας περιγράψει συνοπτικά την εργασία αφαίρεσης.
Και ας μας πει, αν η αφαίρεση επηρέασε κάτι σημαντικό στο αυτοκίνητο. Αν έχει το ίδιο δέσιμο με της C4 ii, έχει μια κρυφή βίδα στην ένα κράτημα, που όταν είδα την δική μου να αφαιρείται σκέφτηκα ότι δεν υπήρχε περίπτωση να βρω εκείνη την βίδα... Γάλλοι... Sent from my LG V40 using Tapatalk
_________________ Citroen C4 1.6 e-hdi
Το/Τα ακόλουθα μέλος ευχαρίστησε Lohias^ για την δημοσίευση του/της: Runner
|
|
 |
|
 |
barimagas
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: αλλαγη μπαταριας Δημοσιεύτηκε: Τετ 04 Μαρ 2020, 20:38 |
|
|
Εχω δει και γω μια τέτοια, πισω απο την μπαταρια προς τον οδηγό, στην οποια θελει καλαμωτο μακρυ και καστανιά για να την βρεις. Η οποια φαινεται δυσκολα, μονο με το κινητο καταφερα να την βγαλω φωτογραφια και να την δω. Εννοείται το εχουνε κανει επιτηδες για να μην μπορεις μονος σου, οπως και την εξαγωγη του φίλτρου αερος. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 
_________________ -Γιώργος - C3 1,2 82[color=#008040] -
|
|
 |
|
 |
barimagas
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: αλλαγη μπαταριας Δημοσιεύτηκε: Παρ 06 Μαρ 2020, 20:36 |
|
|
Κάτι δεν παει καλα με το link, δεν βγάζει καπου.
Στάλθηκε από το ONEPLUS A6000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
_________________ -Γιώργος - C3 1,2 82[color=#008040] -
|
|
 |
|
 |
Elias_K
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: αλλαγη μπαταριας Δημοσιεύτηκε: Παρ 06 Μαρ 2020, 20:55 |
|
|
To link σ εμένα δουλεύει, μήπως χρειάζεσαι κάποια εφαρμογή που να ανοίγει pdf?
_________________ C3 aircross 110 BVM6 Shine
|
|
 |
|
 |
salvatore
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: αλλαγη μπαταριας Δημοσιεύτηκε: Παρ 06 Μαρ 2020, 21:14 |
|
|
Κ σε εμένα δουλεύει. Ευχαριστούμε
|
|
 |
|
 |
Runner
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: αλλαγη μπαταριας Δημοσιεύτηκε: Τρί 10 Μαρ 2020, 20:52 |
|
|
Elias_K έγραψε: Οδηγίες αλλαγής μπαταρίας για C3 AC (στα Γαλλικά με φωτογραφίες) από Γαλλικό φόρουμ: http://citrotemp.cricou.net/C3%20AIRCRO ... tterie.pdfΩραίος! Έκανα μία πρόχειρη μετάφραση στο google και δεν είναι απλή η διαδικασία. Και έχει και κάποια περίεργα σημεία που δεν τα καταλαβαίνω. π.χ. πριν την αφαίρεση θα πρέπει να είναι κατεβασμένο το παράθυρο του οδηγού μετά να βγει το κλειδί και για 6 λεπτά να μείνει έτσι; Μπέρδεμα.
|
|
 |
|
 |
Elias_K
|
Θέμα δημοσίευσης: Re: αλλαγη μπαταριας Δημοσιεύτηκε: Τρί 10 Μαρ 2020, 21:28 |
|
|
Τα 6 λεπτα είναι για να απομνημονευτούν οι ρυθμίσεις που έχεις κάνει, απο σταθμούς ραδιοφώνου μέχρι ποιος ξέρει τι. Για το παράθυρο περίεργο ακούγεται, αλλά νομίζω γίνεται για να υπάρχει αναφορά στο σύστημα για τις ακραίες θέσεις. Πιθανόν αν δεν το κάνεις να χάνεται η ρύθμιση στα παράθυρα και να θέλει διαγνωστικό για να τις επαναφέρει.
Τίθεται βέβαια και το ερώτημα αν το αυτοκίνητο είναι στο δρόμο, θα μείνει με το παράθυρο ανοιχτό μέχρι να φορτίσεις τη μπαταρία; Καλύτερα να ζητήσεις από κάποιον γείτονα να σε εξυπηρετήσει με μια μπαλαντέζα, ή πήγαινέ το σε γκαράζ ή βενζινάδικο.
_________________ C3 aircross 110 BVM6 Shine
|
|
 |
|
 |
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες |
|
|
|
Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
|
|
 |
 Απέκτησε Greek Citroen Club αξεσουάρ |
|