Ημερολόγιο Γκαλερί Αναζήτηση Εγγραφή Σύνδεση 

[ +/- ] [ Τώρα είναι Πέμ 28 Μαρ 2024, 19:22 ]


 Σελίδα 1 από 1 [ 9 Δημοσιεύσεις ] 



 
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Πρόβλημα με μεταφορά στερεοφωνικού από ένα C4 σε άλλο.
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ 01 Δεκ 2011, 21:34 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Παρ 11 Μαρ 2011, 11:46
Δημοσιεύσεις: 6
Καλησπέρα στο forum.
Είναι μια πονεμένη και μακριά ιστορία αλλά αν κάποιος έχει το κουράγιο ας τη διαβάσει όλη γιατί κοντεύω να τρελαθώ.
Είχα ένα C4 1.6 exclusive μοντέλο 2006 (Οκτώβριος) στο οποίο είχα προσθέσει (εργοστασιακά) και το στερεοφωνικό JBL (με το γούφερ δηλαδή) και μετά από μόνος μου το USB Βox. Αυτό το αυτοκίνητο δυστυχώς μου το τράκαραν και αχρηστεύτηκε. Επειδή όμως μου άρεζε πολύ έψαξα και στάθηκα τυχερός (σε πρώτη φάση) καθώς βρήκα ένα ΟΛΟΙΔΙΟ μοντέλο (ακόμη και ίδιο χρώμα) μεταχειρισμένο, το οποίο και τελικά αγόρασα. Ήταν το exclusive αλλά δεν είχε το στερεοφωνικό με το γούφερ. Το παλιό το αυτοκίνητο κατέληξε στην αντιπροσωπεία στη Θεσσαλονίκη, με την οποία συμφώνησα να μου βάλουν το παλιό στερεοφωνικό στο αυτοκίνητο που πήρα. Μετά τη μεταφορά της μονάδας (μπροστά) μου είπαν ότι δεν μπορούσαν να περάσουν και το γούφερ καθώς η καλωδίωση στο παλιό αυτοκίνητο ήταν διαφορετική και έπρεπε να ξηλωθεί όλη, αφού είχαν αφαιρεθεί καθίσματα, ταπετσαρίες και οτιδήποτε άλλο χρειαζόταν και ταυτόχρονα να γίνει το ίδιο και στο νέο και ξανά τοποθέτηση της παλιάς καλωδίωσης, ώστε να ακούγεται και το γούφερ. Εν τέλει τους είπα να μου δώσουν σκέτο το ηχείο και να δω εγώ αν μπορώ να κάνω κάτι, πηγαίνοντάς το σε κάποιον guru στερεοφωνικών.
Το πήγα λοιπόν σε ένα μαγαζί με στερεοφωνικά όπου μου είπαν ότι για να δούλευε αυτό το γούφερ στο παλιό αμάξι, σίγουρα κάπου υπήρχε και κάποιος πρόσθετος ενισχυτής, ο οποίος δεν φαινόταν (στην αντιπροσωπεία μου είχαν πει μόνο για τα καλώδια) και ο μόνος τρόπος για να παίξει ήταν να μου βάλουν αυτοί έναν, ο οποίος θα "εξυπηρετεί" μόνο το γούφερ. Συμφώνησα και μου εγκαταστήσαν έναν πρόσθετο ενισχυτή και τελικά όντως το γούφερ λειτούργησε. Το πρόβλημα όμως από τότε και μετά ήταν ότι η ένταση του στερεοφωνικού είναι πλέον κάτω από τη μισή, ακούγεται δηλαδή πολύ χαμηλότερα απότι πριν και ταυτόχρονα έχει πέσει και η ένταση των αισθητήρων στάθμευσης (οι οποίοι ακούγονται από το στερεοφωνικό). Αυτοί από το μαγαζί με τα στερεοφωνικά μου είπαν ότι δεν είναι πρόβλημα από αυτούς και ότι στο παλιό αυτοκίνητο κατά πάσα πιθανότητα υπήρχαν και διαφορετικά (πιο δυνατά) ηχεία και (επανέλαβαν) πιθανότατα και άλλος ενισχυτής. Για τα ηχεία ξέρω ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει και ότι είναι τα ίδια εκτός του γούφερ.
Το ξαναπήγα στην αντιπροσωπεία μήπως η ένταση ήταν κάποιο θέμα ρύθμισης με το lexia. Μου είπαν ότι το lexia τους έβγαζε συνεχώς βλάβη στην ένταση του στερεοφωνικού (την αλήθεια δηλαδή!!) ενώ οι αισθητήρες δεν έδειχναν να έχουν κάποιο άλλο πρόβλημα πέρα της έντασης. Δεν μπορούσαν να βρουν όμως τι φταίει αφού δεν ήξεραν κιόλας τι ακριβώς είχε κάνει ο άλλος με το στερεοφωνικό.
Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει;
Υπάρχει κανένα κατάστημα με στερεοφωνικά ή ηλεκτρολόγος που να ειδικεύτεται σε Citroen ή να έχει lexia εκτός των αντιπροσωπειών στη Θεσσαλονίκη;
Τι άλλο θα μπορούσα να κάνω;
Σας παρακαλώ βοηθήστε με γιατί περνάω αρκετή ώρα στο αυτοκίνητο και κοντεύω να τρελαθώ όταν ξέρω συνεχώς ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα.


Κορυφή 
 
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Πρόβλημα με μεταφορά στερεοφωνικού από ένα C4 σε άλλο.
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ 01 Δεκ 2011, 22:37 
Χωρίς σύνδεση
Super Moderator
Super Moderator
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Παρ 24 Δεκ 2010, 12:03
Δημοσιεύσεις: 15531
Τοποθεσία: Θεσ/νικη
Να σε ρωτήσω: τα παλιά ηχεία και το παλιό ενισχυτή από το τρακαρισμένο σου, δε μπορείς να τα πάρεις τώρα; Με αυτά, πας σε έναν ηλεκτρολόγο και στα εγκαθιστά.

Αν θέλεις τηλ. για ηλεκτρολόγο Σιτροέν με lexia, στείλε μου πμ.

Ωραία επιλογή το exclusive, είναι τρέλα! Αν είσαι και από Θεσσαλονίκη, έλα και σε κάνα meeting, έχουμε αύριο βράδυ.

_________________
-Πράκτορας ΑΚΑ Βλέπω ΚΑΙ πίσω από το βουνό, μέσα από το τούνελ, ας έχει και ομίχλη!

1985 GSA - 1986 BX 1.6 TRS - 1991 GS Pallas - 2001 BX Atout - 2003 Saxo 1.1 Furio - 2007 C2 1.4 VTR - 2008 C4 1.6 16v Exclusive - 2010 C4 1.4 16v Elegance - 2011 Xsara 1,6 16v VTS - 2012 C3 1.6 e-HDI Eco Chic, και πλέον 2016 Peugeot 308 SW THP Premium Pack


Το/Τα ακόλουθα μέλος ευχαρίστησε Πράκτορας για την δημοσίευση του/της: King Lui
Κορυφή 
 
 
 
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Πρόβλημα με μεταφορά στερεοφωνικού από ένα C4 σε άλλο.
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ 01 Δεκ 2011, 23:11 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Σάβ 01 Δεκ 2007, 05:05
Δημοσιεύσεις: 8103
Τοποθεσία: Pablo Escobar Preveza
λοιπον πρεπει να εχεις τον αριθμο πλαισιου απο το παλιο και μετα απο το καινουργιο να μπεις στο συστημα και να δεις τι ακριβως ειχε το ενα και τι το αλλο.....νομιζω οτι γινετε.......εγω θα σου πω απλα οτι για να βαλω απο ραδιοκασσετοφωνο ραδιοσιντι στο ξανθια πρεπει να αλλαξω τα χειριστηρια γιατι εχουν αλλη συνδεσμολογια εσωτερικα αλλα προσωρινα με πατεντα δουλευουν τελεια μη ρωτα τι γιατι πρεπει να γραψω εκθεση ιδεων και για να κρατα μνημες το ραδιοσιντι εψαξα και βρηκα οτι πρεπει να μετακινησω την ασφαλεια του κασετοφωνου στην ασφαλειοθηκη μια θεση δεξια ετσι ωστε να γινει παρακαμψη του διακοπτη του κλειδιου της μηχανης για να κρατα μνημες επισης η φισσα στην πηγη εχει λιγο διαφορετικη καλωδιωση απιο αυτη του ραδιοκασσετοφωνου οποτε οπως καταλαβαινεις το δικο μου που δεν εχει BSI αλλα multiplex θελει κολπα φαντασου το δικο σου τι θελει δεν εθελω να σε απογητευσω αλλα θελει ψαξιμο εαν το αυτοκινητο το παλιο υπαρχει ακομα μπορεις να βγαλεις τα απαραιτητα για να δουλεψει το συστημα?

_________________
1995 Citroen Visa I '79 652cc ως το 2001
1998 Citroen Visa II '84 652cc ως το 2006
2001 Fiat Brava SX '01 1.2cc 16v ως το 2005
2005 Citroen Xantia II ΄99 1,6cc 8v Lpg ως το 2019
2006 Fiat Seicento ΄01 1.1cc Sporting Abarth ως το 2007
2009 Honda Jazz ΄09 1,2cc ως το 2020
2020 Citroen Xantia II '00 1.8cc 16v Lpg
2020 Citroen Xsara II '03 1.4cc 8v Lpg


Το/Τα ακόλουθα μέλος ευχαρίστησε xantiamanolis για την δημοσίευση του/της: King Lui
Κορυφή 
 
 
 
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Πρόβλημα με μεταφορά στερεοφωνικού από ένα C4 σε άλλο.
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ 01 Δεκ 2011, 23:13 
Χωρίς σύνδεση
Super Moderator
Super Moderator
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Δευτ 12 Ιαν 2009, 21:47
Δημοσιεύσεις: 13647
Τοποθεσία: Πειραιας
Εικόνες: 0
Μηπως φταιει το ποντιεσομετρο του ηχου της πηγης?στον ενισχυτη πανω τι ρυθμισεις εχεις κανει??αν βγαλεις εκτος τον ενισχυτη τοτε επανερχεται ο σωστος ηχος??

_________________
C5 exclusive-C4 vtrs


Το/Τα ακόλουθα μέλος ευχαρίστησε NEKTARIOS C5 για την δημοσίευση του/της: King Lui
Κορυφή 
 
 
 
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Πρόβλημα με μεταφορά στερεοφωνικού από ένα C4 σε άλλο.
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ 01 Δεκ 2011, 23:36 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Παρ 11 Μαρ 2011, 11:46
Δημοσιεύσεις: 6
Παιδιά σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
Στην αντιπροσωπεία μου είπαν ότι εκτός της καλωδίωσης δεν υπάρχει κάτι άλλο στο παλιό αυτοκίνητο (επομένως ούτε και ενισχυτής), ότι τα ηχεία είναι τα ίδια εκτός του γούφερ και επίσης ότι η μόνη διαφορά στα δύο στερεοφωνικά (τις μονάδες) είναι η έξοδος για το γούφερ. Απότι κατάλαβα από αυτά που μου εξήγησαν, για το γούφερ δεν περνούσε ξεχωριστό καλώδιο αλλά υπήρχε κάτι σαν "ενιαίο" καλώδιο ας πούμε το οποίο συνδεόταν στα ηχεία και κατέληγε και στο γούφερ και γιαυτό έπρεπε να ξηλωθεί όλο και να γίνει το ίδιο και στο άλλο αυτοκίνητο. Μου είπαν ότι αυτό δεν μπορούσαν να το κάνουν λόγω μεγάλου χρόνου και κόστους εργασίας (κάτι λογικό εφόσον θα έπρεπε να ξηλώσουν και να ξανατοποθετήσουν ταπετσαρίες και καθίσματα συν την καλωδίωση για το στερεοφωνικό σε δύο αυτοκίνητα).
Xantiamanolis όταν λες να μπω στο σύστημα για να δω τι ακριβώς είχε το ένα και το άλλο, ποιο σύστημα εννοείς, το lexia ή κάποιο site;
Νεκτάριε, εννοείς να υπάρχει απλά πρόβλημα στο ποτενσιόμετρο στη μονάδα μπροστά; Κάτι τέτοιο μπορεί να ήταν πιθανόν αλλά το πρόβλημα παρουσιάζεται και στους αισθητήρες στάθμευσης, οι οποίοι ακούγονται από το στερεοφωνικό αλλά η έντασή τους δεν ρυθμίζεται από το ποτενσιόμετρο. Στον ενισχυτή η μόνη ρύθμιση που υπάρχει είναι το gain που είναι λίγο πριν από το τέρμα. Θα δοκιμάσω να τον απενεργοποιήσω (αν γίνεται κάτι τέτοιο) αλλά δεν ξέρω τι θα μπορέσω να πετύχω καθώς είναι λίγο δύσκολα προσβάσιμος (κάτω από το κάθισμα του οδηγού).


Κορυφή 
 
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Πρόβλημα με μεταφορά στερεοφωνικού από ένα C4 σε άλλο.
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ 02 Δεκ 2011, 07:05 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Τετ 24 Ιουν 2009, 18:35
Δημοσιεύσεις: 4428
Τοποθεσία: Θεσσαλονικη
Εικόνες: 3
:welc :welc :welc
Τραβηξε εξω το ραδιοσιντι και βγαλε εντελος εκτος, το καλωδιο που παει απο το R/CD στον ενισχυτη,και κοιτα αν θα επανερθει ο υπολοιπος ηχος στα κανονικα επιπεδα(αν εχουν τραβηξει απο το R/CD καινουργια γραμμη,γιατι παζει να εχουν κλεψει απο κανενα ηχειο το audio).
Και κατι ακομη,το γουφερ δεν ειναι στο χωρο αποσκευων?????
Ο ενισχυτης γιατι ειναι στο καθισμα του οδηγου απο κατω?????

_________________
Βασίλης AX Gti


Κορυφή 
 
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Πρόβλημα με μεταφορά στερεοφωνικού από ένα C4 σε άλλο.
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ 02 Δεκ 2011, 08:22 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Σάβ 30 Ιαν 2010, 11:20
Δημοσιεύσεις: 2125
Τοποθεσία: Λάρισα
σορρι παιδεια ο ενισχυτης δεν ειναι μεσα στο κουτι με το γουφερ? αφου παει σετ 250 ευρω. :scratch εμενα τοτε πως δουλευει χωρις ενισχυτη? εφοσον δεν ειναι μεσα στο κουτι? ;) η πηγη clarion που εχω εχει εξοδο για γουφερ και το συνδεσα εκει. ειχα και γω την λαμπρη ιδεα να ρωτησω αν χρειαζεται ενισχυτη και μου ειπαν απο την αντιπροσωπεια οτι ειναι ενσωματομενος ο ενισχυτης στο κουτι του γουφερ. απλα.

_________________
Ζούμε σε μια κοινωνία που η πίτσα φτάνει στο σπίτι σου πριν από την αστυνομία

προσεχε οταν περνω απο κει
και μαζεψε το μπρικι
γιατι συνηθως βιαζομαι
και κανω παντιλικι

parakalo min grafete me agglikous xaraktires apagoreyete apo toys kanones tou forum


Κορυφή 
 
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Πρόβλημα με μεταφορά στερεοφωνικού από ένα C4 σε άλλο.
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ 02 Δεκ 2011, 11:36 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Παρ 11 Μαρ 2011, 11:46
Δημοσιεύσεις: 6
Κάτι τέτοιο φαντάζομαι και εγώ από αυτά που μου είπαν, ότι δηλαδή δεν υπάρχει κάτι πρόσθετο εκτός του ηχείου, δηλαδή ότι χρειάζεται για να ακουστεί το γούφερ βρίσκεται μέσα του. Γιαυτό έχω αρχίσει να υποψιάζομαι ότι στο συγκεκριμένο μαγαζί εκτός του ότι δεν κάνανε σωστή δουλειά (είχε προκύψει και άλλο πρόβλημα εκτός της έντασης) πιθανόν να με πιάσαν και κορόιδο για να μου πουλήσουν τον ενισχυτή. Και αν τώρα δούλευε σωστά θα έλεγα ας πάει στο διάολο, όμως ακόμη τρέχω. Και γιαυτό ψάχνω κάποιον άλλον να το πάω, που να γνωρίζει και κάτι παραπάνω ειδικά για τα Citroen.
Θα δοκιμάσω και αυτό που λες vil για να δω το αποτέλεσμα.


Κορυφή 
 
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Πρόβλημα με μεταφορά στερεοφωνικού από ένα C4 σε άλλο.
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ 02 Δεκ 2011, 11:38 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Σάβ 01 Δεκ 2007, 05:05
Δημοσιεύσεις: 8103
Τοποθεσία: Pablo Escobar Preveza
King Lui έγραψε:
Παιδιά σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
Στην αντιπροσωπεία μου είπαν ότι εκτός της καλωδίωσης δεν υπάρχει κάτι άλλο στο παλιό αυτοκίνητο (επομένως ούτε και ενισχυτής), ότι τα ηχεία είναι τα ίδια εκτός του γούφερ και επίσης ότι η μόνη διαφορά στα δύο στερεοφωνικά (τις μονάδες) είναι η έξοδος για το γούφερ. Απότι κατάλαβα από αυτά που μου εξήγησαν, για το γούφερ δεν περνούσε ξεχωριστό καλώδιο αλλά υπήρχε κάτι σαν "ενιαίο" καλώδιο ας πούμε το οποίο συνδεόταν στα ηχεία και κατέληγε και στο γούφερ και γιαυτό έπρεπε να ξηλωθεί όλο και να γίνει το ίδιο και στο άλλο αυτοκίνητο. Μου είπαν ότι αυτό δεν μπορούσαν να το κάνουν λόγω μεγάλου χρόνου και κόστους εργασίας (κάτι λογικό εφόσον θα έπρεπε να ξηλώσουν και να ξανατοποθετήσουν ταπετσαρίες και καθίσματα συν την καλωδίωση για το στερεοφωνικό σε δύο αυτοκίνητα).
Xantiamanolis όταν λες να μπω στο σύστημα για να δω τι ακριβώς είχε το ένα και το άλλο, ποιο σύστημα εννοείς, το lexia ή κάποιο site;
Νεκτάριε, εννοείς να υπάρχει απλά πρόβλημα στο ποτενσιόμετρο στη μονάδα μπροστά; Κάτι τέτοιο μπορεί να ήταν πιθανόν αλλά το πρόβλημα παρουσιάζεται και στους αισθητήρες στάθμευσης, οι οποίοι ακούγονται από το στερεοφωνικό αλλά η έντασή τους δεν ρυθμίζεται από το ποτενσιόμετρο. Στον ενισχυτή η μόνη ρύθμιση που υπάρχει είναι το gain που είναι λίγο πριν από το τέρμα. Θα δοκιμάσω να τον απενεργοποιήσω (αν γίνεται κάτι τέτοιο) αλλά δεν ξέρω τι θα μπορέσω να πετύχω καθώς είναι λίγο δύσκολα προσβάσιμος (κάτω από το κάθισμα του οδηγού).


στειλε πμ στο μπιλλαρα που εχει προσβαση στο συστημα μηπως μπορει να σε βοηθησει....

_________________
1995 Citroen Visa I '79 652cc ως το 2001
1998 Citroen Visa II '84 652cc ως το 2006
2001 Fiat Brava SX '01 1.2cc 16v ως το 2005
2005 Citroen Xantia II ΄99 1,6cc 8v Lpg ως το 2019
2006 Fiat Seicento ΄01 1.1cc Sporting Abarth ως το 2007
2009 Honda Jazz ΄09 1,2cc ως το 2020
2020 Citroen Xantia II '00 1.8cc 16v Lpg
2020 Citroen Xsara II '03 1.4cc 8v Lpg


Κορυφή 
 
 
Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
 
 Σελίδα 1 από 1 [ 9 Δημοσιεύσεις ] 



Συναφή θέματα

Πρόβλημα με τον ενισχυτή
Δ. Συζήτηση: Ηχοσυστήματα-DVD-TV-ICE
Συγγραφέας: Anonymous
Απαντήσεις: 5
Τεχνικό πρόβλημα;
Δ. Συζήτηση: Τεχνικά Θέματα
Συγγραφέας: Anonymous
Απαντήσεις: 6
Πρόβλημα με τα ηλεκτρονικά
Δ. Συζήτηση: Τεχνικά-Μηχανολογικά-Ηλεκτρ/ικά C3
Συγγραφέας: Anonymous
Απαντήσεις: 5
Πρόβλημα στο CD Player
Δ. Συζήτηση: Τεχνικά-Μηχανολογικά-Ηλεκτρ/ικά C4
Συγγραφέας: ΝΙΚΟΣ ΤΖΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
Απαντήσεις: 91
Πρόβλημα στα φρένα
Δ. Συζήτηση: Τεχνικά-Μηχανολογικά-Ηλεκτρ/ικά C5
Συγγραφέας: trapezitis
Απαντήσεις: 8
Κορυφή
 


Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες

 
 

 
Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε:  
Σύνδεση
Όνομα μέλους:

Εγγραφή
Κωδικός:

Ξέχασα τον κωδικό μου
Αποστολή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ενεργοποίησης πάλι
Αυτόματη σύνδεση σε κάθε επίσκεψη
Απόκρυψη των στοιχείων μου κατά την διάρκεια της σύνδεσης

Για να συνδεθείτε πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Η εγγραφή γίνεται σε λίγα μόνο λεπτά, αλλά σας παρέχει αυξημένες δυνατότητες. Επίσης οι διαχειριστές μπορεί να χορηγούν επιπρόσθετα δικαιώματα στα εγγεγραμμένα μέλη. Πριν συνδεθείτε, σιγουρευτείτε ότι γνωρίζετε τους όρους χρήσης και τις σχετικές τακτικές. Παρακαλούμε να διαβάσετε τους κανόνες της Δ. Συζήτησης κατά την πλοήγησή σας σε αυτό.

Όροι χρήσης | Προσωπικό απόρρητο

 
Γίνε σήμερα club member και απέκτησε ΜΟΝΑΔΙΚΑ προνόμια
Γίνε σήμερα club member και απέκτησε ΜΟΝΑΔΙΚΑ προνόμια