Ημερολόγιο Γκαλερί Αναζήτηση Εγγραφή Σύνδεση 

[ +/- ] [ Τώρα είναι Παρ 29 Μαρ 2024, 00:51 ]


 
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: αλυσιδες ή κατι αλλο?
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ 30 Δεκ 2011, 09:17 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Τρί 20 Δεκ 2011, 12:43
Δημοσιεύσεις: 273
Τοποθεσία: περιστερι
καλημερα παιδια!
την πεμπτη παω καρπενησι και σκεφτομαι μηπως αγορασω αλυσιδες για το C5.απο την αλλη ενας φιλος χρησιμοποιει εδω και χρονια στο fiesta του κατι σαν <<κουβερτες>> ,δεν ξερω ακριβως πως τα λενε, τα οποια μπαινουν πολυ ευκολα και απο οτι μου λεει εκεινος παει ισως και καλυτερα απο τις κοινες αλυσιδες στον παγο ή χιονι.
εχει κανεις απο εσας προηγουμενη εμπειρια με αυτες τις <<κουβερτες>>?
απο κοστος ξερουμε ποσο μπορει να παει?οι αλυσιδες κανα 50ρι νομιζω εχουν οι περισσοτερες...

_________________
C3 1.4 Hdi 2014 και στο νησι.... C5 1.8 2007...


Κορυφή 
 
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: αλυσιδες ή κατι αλλο?
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ 30 Δεκ 2011, 11:38 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Κυρ 25 Οκτ 2009, 02:28
Δημοσιεύσεις: 1485
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη
Πάρε τις κουβέρτες δίχως δεύτερη σκέψη.

- Είναι πολύ ελαφρύτερες κ με μικρότερο μέγεθος,
- Μπαίνουν γρηγορότερα κ με λιγότερες κινήσεις,
- Μπαίνουν ευκολότερα καθώς σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες για να μπορείς να ακουμπήσεις μέταλλο στις κανονικές αλυσίδες χρειάζεσαι γάντια, ενώ στις κουβέρτες όχι,
- Έχουν πολύ χαμηλότερο θόρυβο όταν κινείσαι σε δρόμο με λίγο ή καθόλου χιόνι.
- Είναι πιό ανθεκτικές από τις κανονικές αλυσίδες σε δρόμο με λίγο ή καθόλου χιόνι.
- Σαν απόδοση στο χιόνι είναι περίπου όπως οι κανονικές (αλλού είναι ελάχιστα καλύτερες κ αλλού ελάχιστα χειρότερες).

Το μόνο 'μείον' που μπόρεσα να βρώ είναι οτι για να τις τοποθετήσεις, περνάς τη μισή κουβέρτα στις δύο ρόδες, μετακινείς ελάχιστα το αυτοκίνητο και κατόπιν περνάς την άλλη μισή. Πρέπει δλδ να μετακινήσεις μισή στροφή τη ρόδα, πράγμα που συμβαίνει κ με τις περισσότερες αλυσίδες. Δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής κουβέρτες που να μπαίνουν χωρίς μετακίνηση του αυτοκινήτου, ενώ υπάρχουν -πανάκριβες- λύσεις σε αλυσίδες.

Νομίζω βγαίνουν γύρω στο 70άρι αν τις αγοράσεις χειμώνα και γύρω στα 50-60e αν τις αγοράσεις άλλη εποχή.

_________________
Όταν όλα πάνε κατά διαόλου, βρίσκεις να παρκάρεις!


Κορυφή 
 
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: αλυσιδες ή κατι αλλο?
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ 30 Δεκ 2011, 11:51 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Δευτ 02 Μάιος 2011, 19:53
Δημοσιεύσεις: 3229
Φίλε μου οδηγώ σε χιόνια και σε πάγο χρόνια, και έχω δοκιμάσει όλες τις λύσεις. Η πιο ασφαλής είναι να έχεις χιονολάστιχα σε όλους τους τροχούς και να έχεις ομοιόμορφη πέδηση σε όλους τους τροχούς, αλλά μιας και το κόστος είναι απαγορευτικό για μία και μόνη χρήση και είναι δύσκολο να βρεις, την ξεχνάμε.

Αλυσίδες: η καλύτερη επιλογή έστω και αν μπαίνουν δύσκολα. (κάτω των 40 ευρώ, απλά είναι για να λες ότι έχεις αλυσίδες).
Υπέρ: δεν σκίζονται όπως τα πανιά, όσο βαθύ ή πατημένο είναι το χιόνι έχεις την ίδια πρόσφυση. Και σε πάγο συμπεριφέρονται καλύτερα από τα πανιά (χρησιμοποιώ 5 χρόνια αλυσίδες έχω ακόμα τις ίδιες, θέλουν μόνο καθάρισμα μετά τον χειμώνα και λίγο λάδωμα πριν τις φυλάξεις). Δεν παθαίνουν τίποτα αμα τις αφήσεις επάνω όσες ώρες και να είναι το αμάξι παρκαρισμένο.
Κατά:
Δύσκολο να τις περάσεις εάν έχεις μικρό περιθώριο στον θόλο, κρατάνε κομάτια πάγου και μπορεί να σφηνώσει μέσα στον θόλο, αν είσαι φωρτομένος, σε κόψιμο του τιμονιού θα κάνουν ζημιά στο φτερό. Σε άσφαλτο που έχει λίγο χιόνι/΄εχει καθαριστεί με αλάτι κάνουν τρομερό θόρυβο και μπορεί να σπάσουν και να τυλιχτούν στο ημιαξόνιο. Αν δεν προσέξεις στην αφαίρρεση, τυλίγονται στο ημιαξόνιο.

Πανιά. (Από 70ευρώ και πάνω)
Υπέρ: εὐκολη τοποθέτηση, χαμηλός θόρυβος, κίνηση και σε καθαρό οδόστρωμα.

Κατά: Αν τα αφήσεις επάνω όταν έχεις παρκάρει, σε μερικές ώρες χαλάει το σχήμα τους και εκείνο το σημείο μετά μπορεί να κοπεί.
Παρόλο που το υλικό τους και καλά δεν κρατάει νερό, κρατάνε, ειδικά αν περάσεις από σημείο με στάσιμο νερό, με αποτέλεσμα αυτό να γίνεται πάγος και να χάνουν τις αντιολισθητικές ικανότητές τους. Σε βαθύ χιόνι δεν είναι το ίδιο αποτελεσματικές, και πολλές φορές αν δεν είναι τέλεια η εφαρμογή, ο τροχός σπινιάρει μέσα στο πανί, δημιουργεί φθορά και κόβονται/σχίζονται.
Έχουν διπλάσιο κόστος από τις αλυσίδες και μικρότερη ζωή.

Και στις δύο επιλογές, μην ξεχνάς ότι έρχονται ζευγάρι και μπαίνουν στους κινητήριους τροχούς, με αποτέλεσμα οι πίσω να είναι "νεκροί" και το πίσω μέρος να είναι μονίμως ανεξέλεγκτο. Άν πάρεις τετράδα για όλους τους τροχούς, ναι μεν δεν θα φεύγει το πίσω μέρος, αλλά θα φρενάρει (τα πανιά όχι και τόσο) με αποτέλεσμα σε δύσκολες ανηφόρες ή αν κολήσεις σε βαθύ χιόνι, θα δυσκολευτεί πολύ περισσότερο το αυτοκίνητο να κινηθεί. Όσα χιλιόμετρα και να λέει ο κατασκευαστής των αλυσίδων/πανιών, ( 50 -60 κτλ), το πιο ασφαλές είναι να κινήσαι με 30-40 αναλόγως τις συνθήκες και την εμπειρία σου στο χιόνι. Ότι και να βάλεις, ότι και να υπόσχεται, δεν πρέπει ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ να ξεχνάς ότι κινείσαι σε χιόνι/Πάγο και σε καμία περίπτωση να μην οδηγείς επιθετικά, όσο και να έχεις αποκτήσει αυτοπεποίθηση από την χρήση αλυσίδων κτλ.

_________________
Μάθε γιατί εγώ και 28 εκατομμύρια ακόμη χρήστες λατρεύουμε τη Revolut. Κάνε εγγραφή με τον παρακάτω σύνδεσμο: https://revolut.com/referral/?referral- ... JUN1-23-AR


Κορυφή 
 
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: αλυσιδες ή κατι αλλο?
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ 30 Δεκ 2011, 12:20 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Κυρ 25 Οκτ 2009, 02:28
Δημοσιεύσεις: 1485
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη
Φίλε Bil30f προσυπογράφω όσα πολύ σωστά γράφεις, με 2 παρατηρήσεις:


Bill30f έγραψε:
Έχουν διπλάσιο κόστος από τις αλυσίδες και μικρότερη ζωή.


Και εγώ αυτό πίστευα, αλλά ανήμερα Χριστούγεννα διαπίστωσα οτι οι κουβέρτες είναι ανθεκτικότερες από τις αλυσίδες σε κίνηση σε καθαρή άσφαλτο. Είχα το 4Χ2 τζιπ της αδερφής μου με περασμένες -καλές- αλυσίδες στις πίσω ρόδες και στα 15 λεπτα κίνησης στην Εγνατία με 40χαω, ένας κρίκος έσπασε και έπρεπε να βγάλω τη ρόδα για να ξεμπλοκάρω ότι απέμεινε από την αλυσίδα.

Αφού έφτασα σπίτι, έβγαλα από το πορτ μπαγκαζ της C5 τις κουβέρτες (ούτως ή αλλως φοράω χιονολάστιχα) και τις πέρασα στο Χ1. Έκαναν 45 χιλιόμετρα χωρίς παρατράγουδα.

Παράθεση:

Σε άσφαλτο που έχει λίγο χιόνι/΄εχει καθαριστεί με αλάτι κάνουν τρομερό θόρυβο και μπορεί να σπάσουν και να τυλιχτούν στο ημιαξόνιο. Αν δεν προσέξεις στην αφαίρρεση, τυλίγονται στο ημιαξόνιο.


Αυτά ακριβώς τα σκηνικά με το ημιαξόνιο είναι το χειρότερο που μπορεί να σου συμβεί, ειδικά αν γίνει νύχτα και με -20...

_________________
Όταν όλα πάνε κατά διαόλου, βρίσκεις να παρκάρεις!


Κορυφή 
 
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: αλυσιδες ή κατι αλλο?
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ 30 Δεκ 2011, 17:11 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Τρί 20 Δεκ 2011, 12:43
Δημοσιεύσεις: 273
Τοποθεσία: περιστερι
ευχαριστω για τις πληροφοριες παιδια!
αυριο ή απο δευτερα θα παω να ριξω μια ματια απο τιμες και θα αποφασισω,αν και κλινω προς τις κουβερτες μιας και ο ο φιλος μου τις χρησιμοποιει χωρις προβλημα και τις εχει μερικα χρονια.ασε που πριν 2-3 χρονια ειχα αγορασει 50 ευρω ισως και λιγο παραπανω αλυσιδες και τι εδωσα σε ενα φιλο για να παει κερατσινι πειραια (τοτε που ειχε ριξει χιονι) και κοπηκαν στον γυρισμο!
οποιος αλλος θελει να πει τη γνωμη του εννοειται οτι ειναι ευπροσδεκτη!!

_________________
C3 1.4 Hdi 2014 και στο νησι.... C5 1.8 2007...


Κορυφή 
 
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: αλυσιδες ή κατι αλλο?
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ 30 Δεκ 2011, 17:33 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Δευτ 06 Ιούλ 2009, 12:29
Δημοσιεύσεις: 1252
Αυτή τη λύση όμως δεν την προτείνατε του ανθρώπου...... :shift :shift :shift
http://www.autoplus.gr/index.php?option ... Itemid=100


Κορυφή 
 
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: αλυσιδες ή κατι αλλο?
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ 30 Δεκ 2011, 18:02 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Παρ 12 Αύγ 2011, 23:15
Δημοσιεύσεις: 1004
εμπειριες απο τις 'αραχνες' θα με ενδιέφεραν και εμενα

_________________
Ηλίας
http://www.flickr.com/photos/kilomeater/


Κορυφή 
 
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: αλυσιδες ή κατι αλλο?
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ 30 Δεκ 2011, 23:00 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Δευτ 02 Μάιος 2011, 19:53
Δημοσιεύσεις: 3229
kobulis, εννοείτε πως τις αλυσίδες δεν τις πας σε στεγνή άσφαλτο, σπάνε για πλάκα.
Το θέμα είναι πως αλυσίδες φοράω 5 χρόνια και πανιά πήρα πρόπερσι weinsfellss. Από τότε που πήρα τα πανιά είναι η πρώτη μου επιλογή σε λίγο χιόνι ή καθαρισμένο με γκρέϊντερ, αλλά πάντα έχω τις αλυσίδες μαζί.
Η νίλα που είχα πάθει με τα πανιά είναι όταν τα είχα πρωτοπάρει ανέβαινα Πάρνηθα 4 το πρωί για βάρδια και τα έβαλα από το πάρκινγκ του τελεφερίκ . Ανέβαινα μια χαρά και ωραία και όταν έφτασα στην αεροπορία άρχισε να σπινιάρει σαν τρελό. Σταματάω, βλέπω τα πανιά εξωτερικά, όλα καλά, πάω να ξεκινήσω, τίποτα. Είχε πιάσει πάγο εσωτερικά και σπινιάριζε ο τροχός μέσα στο πανί. Ευτυχώς με ξεκόλησαν από την αεροπορία και συνέχισα μόνο με τα λάστιχα γιατί δεν είχα τις αλυσίδες μαζί.
Καμία επιλογή δεν είναι πανάκεια. Όσον αφορά τις αράχνες, δεν έχω βάλει προσωπικά, αλλά συνάδελφος που είχε, μου είπε ότι δεν συμφαίρουν λόγω κόστους. Είναι καλύτερα και από αλυσίδες και από τα πανιά αλλά πρέπει να το δεις και απο θέμα κόστους.
Εάν θες να πάρεις κάτι για 1-2 εξορμήσεις στην περίπτωση που συναντήσεις χιόνι, πανιά και αράχνες δεν συμφαίρουν. Παίρνεις αλυσίδες και τελειώνει η υπόθεση (εγώ είχα πάρει από το Praktiker τις Michelin με 32€ και τις έχω ακόμα, και έχουν κάνει πάνω από 40 ανεβοκατεβάσματα στην Πάρνηθα).
Αν συναντάς πολύ συχνά χιόνι για πολλά χιλιόμετρα, παίρνεις μια τετράδα φτηνά (όχι γελοιωδώς φτηνά κινέζικα, καλύτερα να πας με τις ζάντες :) )χιονολάστιχα και τα φοράς από Δεκέμβρη μέχρι Μάρτη για 4-5 χειμώνες αναλόγως αν έχει χώρο να τα φυλάξεις και να είναι προστατευμένα.
Στις ενδιάμεσες περιπτώσεις, επιλέγεις την λύση που σε συμφαίρει οικονομικά και ταιριάζει στις ανάγκες σου.

_________________
Μάθε γιατί εγώ και 28 εκατομμύρια ακόμη χρήστες λατρεύουμε τη Revolut. Κάνε εγγραφή με τον παρακάτω σύνδεσμο: https://revolut.com/referral/?referral- ... JUN1-23-AR


Κορυφή 
 
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: αλυσιδες ή κατι αλλο?
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ 30 Δεκ 2011, 23:21 
Χωρίς σύνδεση
Super Moderator
Super Moderator
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Δευτ 12 Ιαν 2009, 21:47
Δημοσιεύσεις: 13647
Τοποθεσία: Πειραιας
Εικόνες: 0
Eγω με αυτα που ειμαι πολυ ευχαριστημενος ειναι με της michelin easy grip http://www.easy-grip.eu/berline/11-easy ... rline.html
εχω κανει πολλα ταξιδια σε ορεινο δικτιο και χιονοδρομικα και ποτε δεν ειχα θεμα ενω ειναι ευκολες σε τοποθετηση και φυλαξη!!Να και μια φωτο απο το αυτοκινητο μου!!


Εικόνα

_________________
C5 exclusive-C4 vtrs


Κορυφή 
 
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: αλυσιδες ή κατι αλλο?
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ 30 Δεκ 2011, 23:22 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Δευτ 16 Αύγ 2010, 19:36
Δημοσιεύσεις: 20859
Τοποθεσία: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Εικόνες: 1
Βασίλη, :agree ,στην τελευταία σου παράγραφο.

_________________
Η ΓΝΩΣΗ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΣΕΒΑΣΜΟ.


Το/Τα ακόλουθα μέλος ευχαρίστησε Tzakos για την δημοσίευση του/της: Bill30f
Κορυφή 
 
 
 
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: αλυσιδες ή κατι αλλο?
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ 30 Δεκ 2011, 23:30 
Χωρίς σύνδεση
Assistant
Assistant
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Σάβ 30 Αύγ 2008, 23:47
Δημοσιεύσεις: 14930
Τοποθεσία: Ριο (Πατρας) - Καλλιθεα (Αθηνα)
Οι αλυσιδες βεβαια κανουν και για αλλη χρηση εκτος χιονιου/παγου. Αν τις εχεις μαζι και μπεις σε λασπη ή αμμο/χωμα και τις βαλεις το πιο πιθανο ειναι να ξεκολλησεις και να συνεχισεις και λιγο παραπερα απο τις δυνατοτητες που σου δινει το ελευθερο διαφορικο και τα λαστηχα σου εν αναγκη.

Φυσικα ειναι τρομακτικο λαθος να πας ακομα και πανω απο 10-20km/h σε ελαφρα βρεγμενη ασφαλτο χωρις χιονι γιατι εκτος των αλυσιδων καταστρεφεις και τα λαστηχα σου, και ολο το εμπρος συστημα και την κολωνα του τιμονιου απο τους απιστευτους κραδασμους.

Το καλο των πανιων με οσους εχω μιλησει, και φυσικα το προειπαν τα παιδια, ειναι η αθορυβη λειτουργια, και το γεγονος οτι οταν το ελαφος αλλαζει (χιονακι-παγος-βρεγμενο-χιονι) δεν χρειαζεται να μειωσεις ταχυτητα ή να υπαρχει η πιθανοτητα οταν πατησεις απο την μαι επιφανεια σε αλλη να βαζεις-βγαζεις αλυσιδες.

Στου πατερα μου που εχουμε απο το 1998 παρει τις Tik-Tak Weissenfels (τοτε τις ειχαμε παρει αν θυμαμαι καλα 40-45000 δραχμες!), ουσιαστικα ειναι μονο για βαθυ χιονι και παγο, και οχι για χιονακι ή βρεγμενη ασφαλτο περασμενη με εκχιονιστικο. Ισως η λυση των περιεργων ελαστικων αλυσιδων με τα καρφια, ειναι κατι ενδιαμεσο απο τις αλυσιδες και τα πανια, και ισως ειναι ταυτοχρονα στο ενδοαμεσο του θορυβου και της ποιοτητας κυλισης των προαναφερθεντων λυσεων.

Μαλιστα υπηρχε παλαιοτερα ενα τεστ των 4Τροχων για αλυσιδες διαφορων ποιοτητων, πανια, και ελαστικες αλυσιδες και οι αλυσιδες ειχαν βγει οι πιο θορυβωδεις αλλα οι πιο σιγουρες για διαφορες συνθηκες, τα πανια εξεπληξαν με απιστευτες δυνατοτητες και την μεγαλυτερη μεση ταχυτητα και σε στροφη, και οι ελαστικοι καποιυ πανω απο τις αλυσιδες σε καποια "θεματα".

_________________
ΕικόναΕικόνα
Citroen XantiaΙΙ VSX 1.8i16V,1998,276100kmΕικόνα
Citroen ΒΧ14Ε,1985,177000km
Renault MeganeI 1.4eClima/Lux,1998,114000km


Κορυφή 
 
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: αλυσιδες ή κατι αλλο?
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ 30 Δεκ 2011, 23:48 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Δευτ 06 Ιούλ 2009, 12:29
Δημοσιεύσεις: 1252
NEKTARIOS C5 έγραψε:
Eγω με αυτα που ειμαι πολυ ευχαριστημενος ειναι με της michelin easy grip http://www.easy-grip.eu/berline/11-easy ... rline.html
εχω κανει πολλα ταξιδια σε ορεινο δικτιο και χιονοδρομικα και ποτε δεν ειχα θεμα ενω ειναι ευκολες σε τοποθετηση και φυλαξη!!Να και μια φωτο απο το αυτοκινητο μου!!


Εικόνα

:love :love :love :love :love :love


Κορυφή 
 
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: αλυσιδες ή κατι αλλο?
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ 31 Δεκ 2011, 17:43 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Δευτ 16 Ιούλ 2007, 14:19
Δημοσιεύσεις: 4897
Τοποθεσία: Αθήνα
Εικόνες: 1
billaras έγραψε:
Το καλο των πανιων με οσους εχω μιλησει, και φυσικα το προειπαν τα παιδια, ειναι η αθορυβη λειτουργια, και το γεγονος οτι οταν το ελαφος αλλαζει (χιονακι-παγος-βρεγμενο-χιονι) δεν χρειαζεται να μειωσεις ταχυτητα ή να υπαρχει η πιθανοτητα οταν πατησεις απο την μαι επιφανεια σε αλλη να βαζεις-βγαζεις αλυσιδες.


Γι αυτό και εγώ πιστεύω οτι τα πανιά είναι η καλύτερη λύση (αν δεν πας σε πολύ extreme μέρη). Γιατί πρακτικά το βάλε-βγάλε στις αλυσίδες είναι δύσκολο και αν δεν το κάνεις χαλάς και τις αλυσίδες και τα λάστιχά σου.

Αυτές τις easy grip δεν τις έχω δει. Είναι πλαστικές με μεταλλικά κρικάκια στις ενώσεις; Αν είναι έτσι ίσως να μπορούν να χρησιμοποιηθούν όπως τα πανιά, δηλαδή να μην χρειάζεται να τις βγάλεις μόλις καθαρίσει λίγο η άσφαλτος.


Κορυφή 
 
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: αλυσιδες ή κατι αλλο?
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ 31 Δεκ 2011, 17:47 
Χωρίς σύνδεση
Super Moderator
Super Moderator
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Δευτ 12 Ιαν 2009, 21:47
Δημοσιεύσεις: 13647
Τοποθεσία: Πειραιας
Εικόνες: 0
Ειναι σκεψου σαν κορδονι με καποιο υλικο εσωτερικα τους και οι κρικοι ειναι ατσαλινοι για προσφυση και σε παγο,πραγματικα κανει δουλεια!!

_________________
C5 exclusive-C4 vtrs


Κορυφή 
 
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: αλυσιδες ή κατι αλλο?
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ 31 Δεκ 2011, 18:43 
Χωρίς σύνδεση
Assistant
Assistant
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Σάβ 30 Αύγ 2008, 23:47
Δημοσιεύσεις: 14930
Τοποθεσία: Ριο (Πατρας) - Καλλιθεα (Αθηνα)
Νεκταριε οταν πατησεις ελαχιστο χιονι ή καθαρισμενη επιφανεια που ειναι βρεγμενη, κανουν θορυβο; :hmm Σιγουρα ελπιζω να κανουν λιγοτερο απο τις αλυσιδες που νομιζεις οτι θα ξηλωθει το αμαξι... :laugh

_________________
ΕικόναΕικόνα
Citroen XantiaΙΙ VSX 1.8i16V,1998,276100kmΕικόνα
Citroen ΒΧ14Ε,1985,177000km
Renault MeganeI 1.4eClima/Lux,1998,114000km


Κορυφή 
 
 
Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
 
 Σελίδα 1 από 2 [ 21 Δημοσιεύσεις ] Μετάβαση στην σελίδα 1, 2  Επόμενο



Συναφή θέματα

c3 Picasso :Bluetooth & usb για mp3... parrot ή κάτι άλλο ;
Δ. Συζήτηση: Τεχνικά Θέματα
Συγγραφέας: dJ_nikodemus
Απαντήσεις: 7
Αγροτικό σε άλλο όνομα. Μπορώ να το οδηγώ;
Δ. Συζήτηση: Γενικές συζητήσεις
Συγγραφέας: Boctor
Απαντήσεις: 8
ΒΧ ή κάτι σε... C2, C4;
Δ. Συζήτηση: BX
Συγγραφέας: thundermaster
Απαντήσεις: 51
MAF ή κατι αλλο?
Δ. Συζήτηση: Τεχνικά Θέματα
Συγγραφέας: InsertCoinToJoin
Απαντήσεις: 9
CITROEN ZX θεμα με......θερμοκρασία τι άλλο?
Δ. Συζήτηση: ZX
Συγγραφέας: Manolo 69
Απαντήσεις: 30
Κορυφή
 


Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες

 
 

 
Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε:  
Σύνδεση
Όνομα μέλους:

Εγγραφή
Κωδικός:

Ξέχασα τον κωδικό μου
Αποστολή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ενεργοποίησης πάλι
Αυτόματη σύνδεση σε κάθε επίσκεψη
Απόκρυψη των στοιχείων μου κατά την διάρκεια της σύνδεσης

Για να συνδεθείτε πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Η εγγραφή γίνεται σε λίγα μόνο λεπτά, αλλά σας παρέχει αυξημένες δυνατότητες. Επίσης οι διαχειριστές μπορεί να χορηγούν επιπρόσθετα δικαιώματα στα εγγεγραμμένα μέλη. Πριν συνδεθείτε, σιγουρευτείτε ότι γνωρίζετε τους όρους χρήσης και τις σχετικές τακτικές. Παρακαλούμε να διαβάσετε τους κανόνες της Δ. Συζήτησης κατά την πλοήγησή σας σε αυτό.

Όροι χρήσης | Προσωπικό απόρρητο

 
Γίνε σήμερα club member και απέκτησε ΜΟΝΑΔΙΚΑ προνόμια
Γίνε σήμερα club member και απέκτησε ΜΟΝΑΔΙΚΑ προνόμια