Ημερολόγιο Γκαλερί Αναζήτηση Εγγραφή Σύνδεση 

Αρχική σελίδα  »  Ευρετήριο Δ. Συζήτησης  »  Νέα  »  Γενικά  »  Δ.Τ. Citroen Hellas


[ +/- ] [ Τώρα είναι Πέμ 28 Μαρ 2024, 18:22 ]


 Σελίδα 1 από 1 [ 1 Δημοσίευση ] 



 
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Η CITROËN στο Σαλόνι Αυτοκινήτου Παρισιού 2016
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ 21 Σεπ 2016, 11:01 
Χωρίς σύνδεση
Administrator
Administrator
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Παρ 08 Σεπ 2006, 20:03
Δημοσιεύσεις: 1939
Τοποθεσία: Νέα Σμύρνη
Εικόνες: 86
Εικόνα

Αθήνα, 20 Σεπτεμβρίου 2016

Η CITROËN στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού 2016: Παγκόσμια Πρεμιέρα του Νέου Citroen C3!

Στο φετινό Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού, που θα διαρκέσει από την 1η μέχρι τις 16 Οκτωβρίου, η Citroën θα ταξιδέψει τους επισκέπτες της έκθεσης στη φιλοσοφία της μάρκας “Feel Good, Be Different”.

01. ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΕΜΙΕΡΑ

Η Παγκόσμια Πρεμιέρα του Νέου Citroën C3, είναι γεγονός! Το πολυαναμενόμενο best seller της κατηγορίας του, αντικατοπτρίζει πλήρως το σύγχρονο όραμα της Citroën, η άνεση που προσφέρουν τα οχήματά της, παρέχοντας αυτοκίνητα με μοναδική σχεδίαση και ισχυρή προσωπικότητα. Το νέο Citroën C3 ξεχειλίζει από φρεσκάδα και αναμένεται να τραβήξει όλα τα βλέμματα θαυμασμού, καθώς και να κατακτήσει την πρωτιά στις πωλήσεις στην κατηγορία του. Το νέο Citroën C3 αποτελεί το νέο κεφάλαιο για τη μάρκα, ενσωματώνοντας τις βασικές αξίες της CITROËN: Αισιοδοξία, Ανθρώπινο στοιχείο και Έξυπνη τεχνολογία.

Το νέο C3 φέρει προηγμένες τεχνολογίες, με την παγκόσμια πρεμιέρα της Citroën ConnectedCam ™, ένα πλήρως ολοκληρωμένο και συνδεδεμένο σύστημα κάμερας HD, το οποίο καταγράφει τις οδηγικές σας εμπειρίες με τη δυνατότητα κοινοποίησης στα κοινωνικά δίκτυα ή για μετέπειτα προβολή. Τα προηγμένα συστήματα υποστήριξης οδηγού περιλαμβάνουν: 3D Σύστημα πλοήγησης με αναγνώριση ομιλίας, κάμερα οπισθοπορείας, σύστημα ειδοποίησης ακούσιας αλλαγής λωρίδας και σύστημα ανίχνευσής νεκρής γωνίας. Η αποτελεσματικότητα του νέου C3 εκτείνεται επίσης σε μια πλήρη σειρά υψηλής απόδοσης κινητήρων Euro 6 (PureTech βενζίνη 82HP και 110HP Turbo – βραβευμένοι κινητήρες της χρονιάς και για το 2016, δεύτερη συνεχόμενη χρονιά – BlueHDi diesel 75hp και 100HP) και το EAT6 τελευταίας γενιάς αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

Στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού, η Citroën θα προσφέρει μια μοναδική εμπειρία αυτοκίνησης: Ύστερα από την εμπορική επιτυχία του C4 Cactus, η Citroën αποδεικνύει την τόλμη και την ικανότητά της να προσφέρει αυτοκίνητα με μοναδική σχεδίαση, των οποίων η άνεση και η τεχνολογία δημιουργεί ευημερία. Η Citroen στην Παγκόσμια Παρουσίαση του νέου C3, παρουσιάζει τη φιλοσοφία της, παράλληλα με τα νέα μοντέλα E-Mehari, SpaceTourer, και το νέο C4 Picasso, που έχει ξεκινήσει ήδη τις πωλήσεις στην Ελλάδα. Τα μοντέλα αυτά δίνουν εξέχουσα προτεραιότητα στην άνεση, σήμα κατατεθέν της μάρκας, όπως αποδεικνύεται από το πρόγραμμα της Citroën Advanced Comfort® (Προηγμένη Άνεση Citroën).

Παγκόσμια Πρεμιέρα για το Citroën CXPERIENCE CONCEPT

Δύο νέα πρωτότυπα αυτοκίνητα θα βρίσκονται σε περίοπτη θέση στο περίπτερο της Citroen. Το πρώτο, Citroën CXPERIENCE CONCEPT αποδεικνύει την ικανότητα της μάρκας για τη διαφορετικότητα, ακολουθώντας πιστά τη φιλοσοφία στη μεγάλη κατηγορία σεντάν. Με ξεχωριστό στυλ αμαξώματος, το Citroën CXPERIENCE CONCEPT ανατρέπει τους υπάρχοντες κανόνες! Εμπνευσμένο από την αρχιτεκτονική και τη διακόσμηση, το εσωτερικό του CXPERIENCE CONCEPT είναι ένα έργο με σύγχρονες γραμμές. Με υλικά κορυφαίας ποιότητας, είναι διακοσμημένο σε κίτρινη απόχρωση, συνώνυμο της αισιοδοξίας.

Η άνεση είναι πάντα στενά συνδεδεμένη με τη Citroën και η ”Άνεση Citroën” έχει γίνει πραγματικά η υπογραφή της μάρκας. Σήμερα, η έννοια αυτή έχει γίνει μέρος μιας ευρύτερης προσέγγισης με μια σειρά κριτηρίων, συμπεριλαμβανομένων της φωτεινότητας, της ευρυχωρίας , της εργονομίας και της συνδεσιμότητας.

Το CXPERIENCE CONCEPT είναι ένα αυτοκίνητο με μια πρωτοποριακή σύνδεση ανθρώπου - μηχανής, σχεδιασμένο να παρέχει τη σύνδεση του ψηφιακού κόσμου με τον οδηγό και τους επιβάτες. Οι έξυπνες τεχνολογίες συμβάλλουν στην ομαλότερη χρήση του οχήματος και του εξοπλισμού του. Οι τεχνολογίες αυτές υπογραμμίζουν τις προσπάθειες της μάρκας να δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στους επιβάτες, οι οποίοι έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο σε κάθε ταξίδι.

Παγκόσμια Παρουσίαση του νέου Citroen C3 WRC

Η αρχή μιας νέας περιπέτειας για την Citroën, καθώς το νέο αγωνιστικό όπλο της μάρκας, το νέο Citroen C3 WRC, με τα νέα του χρώματα, σηματοδοτεί την επιστροφή του Θρύλου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα WRC, αναμένοντας να κατακτήσει πολλούς τίτλους .

Ένα ιδιαίτερο περίπτερο, με πλούσια χρώματα, γεμάτο ενέργεια, θα έχει την ευκαιρία να ζήσει το κοινό που θα επισκεφθεί το περίπτερο της Citroën στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού. Φωτεινό και ζεστό, θα εγκαινιάσει νέους χώρους όπως το "Le Petit Citroën" και το "La Maison Citroën", ενώ θα έχει τη δυνατότητα για δραστηριότητες, όπως το Citroën Origins και το Connected Cam CitroënTM Photocall. Μία απαραίτητη στάση για κάθε επισκέπτη, καθώς απεικονίζει την υπόσχεση της μάρκας για να είστε “Feel Good, Be Different”, και προσφέρει μια μοναδική εμπειρία, καθώς ο επισκέπτης μπορεί να πάρει μια πρώτη γεύση στις νέες έννοιες για τα σημεία της πώλησης Citroën.


ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

Η Συνέντευξη Τύπου της Citroën θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου και ώρα 09:45 π.μ. στο περίπτερο της Citroën, Hall 1, διάδρομος C, Stand 320.
Στη συνέχεια θα υπάρχει η δυνατότητα συνεντεύξεων από τις 10:00 π.μ. από τους παρακάτω ομιλητές:

- Linda Jackson, Διευθύνων Σύμβουλος Citroën
- Xavier Peugeot, Διευθυντής Πλάνου & Σχεδιασμού Προϊόντων Citroën
- Alexandre Malval, Διευθυντής Σχεδιασμού Citroën
- Thierry Blanchard, Διευθυντής Προιόντος Citroen C3
- Jean Louis Dumontier Διευθυντής Project Citroen C3
- Andrew Cowell, Επικεφαλής Σχεδιασμού Citroën C3
- Arnaud Belloni, Επικεφαλής του Marketing και Επικοινωνίας της Citroën
- Richard Meyer, Επικεφαλής των Μελλοντικών Προιόντων και των Concept Cars της Citroen, CXPERIENCE / Comfort
- Thierry Perron, Τεχνικός Εκπαιδευτής Citroën Advanced Comfort
- Fredéric Duvernier, Υπεύθυνος Σχεδίασης Εξωτερικού CXPERIENCE
- Jean-Arthur Madelaine, Υπεύθυνος Σχεδίασης Εσωτερικού
- Mathieu Bellamy, Διευθυντής Στρατηγικής

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για τον προγραμματισμό συνεντεύξεων.

Η έκθεση της Παρισιού θα ανοίξει τις πύλες της για το κοινό την 1η Οκτωβρίου 2016. Οι ημέρες για τον Ειδικό Τύπο είναι στις 29 και 30 Σεπτεμβρίου. Το περίπτερο της CITROËN θα βρίσκεται στο Hall 1, διάδρομος C, Stand 320.


Θα χαρούμε να σας δούμε στο περίπτερό μας!


Φωτογραφίες και videos είναι διαθέσιμα στην παρακάτω διεύθυνση:

http://www.citroencommunication-echange.com/
Identifiant (MAJ) : MONDIAL2016
Mot de passe (MAJ) : PARIS2016

Υλικό για το Citroën Origins: http://www.citroenorigins.fr/fr


ΔΤ: 17 / 2016

Σχετικά με τη CITROËN

Η CITROËN πάντα συνδύαζε τη δημιουργικότητα και την τεχνολογία για τη μεγαλύτερη δυνατή άνεση και ευχαρίστηση. Αυτή η φιλοσοφία είναι εμφανής και σήμερα μέσα από τη γκάμα των μοντέλων της. Από το 1919, τα αυτοκίνητα CITROËN παρέχουν ελκυστική και άκρως αναβαθμισμένη σχεδίαση, εμφάνιση καθώς και άνεση συνδυάζοντας χρήσιμη τεχνολογία. Αυτές οι αξίες πρεσβεύουν τη μάρκα Citroen με σκοπό την ευημερία των πελατών της, φέρνοντας νέες λύσεις για τα ερωτήματα που έχουν τεθεί από κάθε νέα γενιά. Η CITROËN έχει πάνω από 10.000 σημεία πώλησης και after sales σε περισσότερες από 90 χώρες παγκοσμίως και πούλησε σχεδόν 1,2 εκατομμύρια οχήματα το 2015.Την προηγμένη τεχνολογία της μάρκας αντικατοπτρίζουν και οι μεγάλες επιτυχίες στους αγώνες, με 8 τίτλους κατασκευαστών στο WRC και για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τον τίτλο κατασκευαστή το 2015 στο WTCC (FIA).

http://www.citroen.gr

_________________
e-mail: enginekiller@gmail.com


Κορυφή 
 
 
Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
 
 Σελίδα 1 από 1 [ 1 Δημοσίευση ] 



Συναφή θέματα

Citroen c4 grande picasso vs citroen c8
Δ. Συζήτηση: Γενικές συζητήσεις
Συγγραφέας: S@RAMARA
Απαντήσεις: 3
Πρώτες Δοκιμές Εξέλιξης του Citroen C3 R5
Δ. Συζήτηση: Δ.Τ. Citroen Hellas
Συγγραφέας: enginekiller
Απαντήσεις: 0
200.000 Citroën DS3!
Δ. Συζήτηση: Γενική συζήτηση DS3
Συγγραφέας: Blanc
Απαντήσεις: 13
Citroën C2 HDI VTR
Δ. Συζήτηση: Γενική συζήτηση C2
Συγγραφέας: BigJoe
Απαντήσεις: 7
Στρώσιμο αυτοκινήτου
Δ. Συζήτηση: Γενικές συζητήσεις
Συγγραφέας: teo
Απαντήσεις: 6
Κορυφή
 


Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες

 
 

 
Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε:  
Σύνδεση
Όνομα μέλους:

Εγγραφή
Κωδικός:

Ξέχασα τον κωδικό μου
Αποστολή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ενεργοποίησης πάλι
Αυτόματη σύνδεση σε κάθε επίσκεψη
Απόκρυψη των στοιχείων μου κατά την διάρκεια της σύνδεσης

Για να συνδεθείτε πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Η εγγραφή γίνεται σε λίγα μόνο λεπτά, αλλά σας παρέχει αυξημένες δυνατότητες. Επίσης οι διαχειριστές μπορεί να χορηγούν επιπρόσθετα δικαιώματα στα εγγεγραμμένα μέλη. Πριν συνδεθείτε, σιγουρευτείτε ότι γνωρίζετε τους όρους χρήσης και τις σχετικές τακτικές. Παρακαλούμε να διαβάσετε τους κανόνες της Δ. Συζήτησης κατά την πλοήγησή σας σε αυτό.

Όροι χρήσης | Προσωπικό απόρρητο

 
Απέκτησε Greek Citroen Club αξεσουάρ
Απέκτησε Greek Citroen Club αξεσουάρ