Ημερολόγιο Γκαλερί Αναζήτηση Εγγραφή Σύνδεση 

Αρχική σελίδα  »  Ευρετήριο Δ. Συζήτησης  »  Νέα  »  Γενικά  »  Δ.Τ. Citroen Hellas


[ +/- ] [ Τώρα είναι Πέμ 28 Μαρ 2024, 16:08 ]


 Σελίδα 1 από 1 [ 3 Δημοσιεύσεις ] 



 
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: CITROËN C3 AIRCROSS 5 Αστέρια στο Euro NCAP
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ 23 Δεκ 2017, 08:49 
Χωρίς σύνδεση
Administrator
Administrator
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Παρ 08 Σεπ 2006, 20:03
Δημοσιεύσεις: 1939
Τοποθεσία: Νέα Σμύρνη
Εικόνες: 86
Εικόνα

Αθήνα, 22 Δεκεμβρίου 2017

Νέο CITROËN C3 AIRCROSS NEXT GEN. SUV: Σημείωσε ήδη 20.000 παραγγελίες και έλαβε Υψηλή Διάκριση κατακτώντας 5 Αστέρια στο Euro NCAP!

Το νέο Citroen C3 Aircross το οποίο λανσαρίστηκε το Νοέμβριο, έχει ήδη σημειώσει πάνω από 20.000 παραγγελίες στην Ευρώπη. Η επιθετική προϊοντική πολιτική της Citroen, έχει ήδη αποδειχτεί επιτυχημένη, καθώς το νέο C3 Aircross είναι ακόμα στη φάση του λανσαρίσματος σε αρκετές αγορές παγκοσμίως. Στα αναγνωρισμένα από το σύνολο του Αυτοκινητιστικού Τύπου ανώτερα χαρακτηριστικά του μοντέλου, έρχεται να προστεθεί και η διάκριση από τον ανεξάρτητο οργανισμό Euro NCAP που ασχολείται με την ασφάλεια των καινούργιων αυτοκινήτων. Τα 5 αστέρια με τα οποία επιβραβεύτηκε η ασφάλεια που προσφέρει το νέο C3 Aircross, είναι άλλη μια επιβεβαίωση των πολυάριθμων πλεονεκτημάτων που συμπληρώνουν το νέο SUV της Citroen!
 Νέο C3 AIRCROSS NEXT GEN. SUV: 5 Αστέρια από το Euro NCAP

Το νέο Citroën C3 Aircross, το οποίο μπορεί άνετα να φιλοξενήσει έως και πέντε επιβάτες στο αμάξωμα των 4,15 μ. επιβεβαίωσε με τον καλύτερο τρόπο τα ανώτερα ποιοτικά του χαρακτηριστικά, λαμβάνοντας την υψηλότερη βαθμολογία στις πρόσφατες αξιολογήσεις του Euro NCAP. Το νέο μοντέλο κέρδισε την ανώτερη διάκριση των Πέντε Αστέρων με εξαιρετικές επιδόσεις σε όλες τις κατηγορίες στις οποίες κρίνονται τα αυτοκίνητα από τον Οργανισμό, αποδεικνύοντας την σχεδιαστική επιτυχία του C3 Aircross από την άποψη της παθητικής ασφάλειας και της ασφάλειας των πεζών, καθώς επίσης και του υψηλού επιπέδου τεχνολογίας με συστήματα υποστήριξης του οδηγού.

Η βαθμολογία, τα σημεία της οποίας περιγράφονται λεπτομερώς παρακάτω, επιβραβεύει την αποτελεσματικότητα του Next Gen. SUV Citroën C3 Aircross, σε ότι έχει να κάνει με την αποτελεσματικότητα του εξοπλισμού άνεσης και ασφάλειας.

Προστασία Ενηλίκων: 32.6 πόντοι/ 85%
Μπροστινή σύγκρουση: 7.8 πόντοι (μέγιστο: 8)
Μπροστινή πρόσκρουση σε τοίχο: 7.7 πόντοι (μέγιστο: 8)
Πλευρική πρόσκρουση: 8 πόντοι (μέγιστο: 8)
Πρόσκρουση σε στύλο: 7.5 πόντοι (μέγιστο: 8)
Επιβάρυνση αυχένα επιβατών: 1.6 πόντοι (μέγιστο: 3)

Η καμπίνα του νέου C3 Aircross είναι σχεδιασμένη να προσφέρει μέγιστη άνεση για τους επιβαίνοντες, με ένα φιλόξενο και ευχάριστο, μα πάνω απ’ όλα, ασφαλές περιβάλλον. Για τον οδηγό του, το C3 Aircross αποδεικνύει τη φύση του SUV και τον άριστο χαρακτήρα του, με την ευκολία των χειρισμών του. Τόσο ο οδηγός, όσο και οι επιβάτες αισθάνονται ασφαλείς και απολαμβάνουν προστασία υψηλού επιπέδου.


Προστασία επιβατών: 40,5 πόντοι/ 82%

Ένα αυτοκίνητο το οποίο απευθύνεται σε νεαρά ζευγάρια, νέους γονείς, το νέο C3 Aircross Next Gen. SUV ξεχωρίζει και με την εξαιρετική απόδοσή του σε ότι αφορά στην προστασία των παιδιών.

Προστασία πεζών: 27.0 πόντοι/ 64%

Ευέλικτο στην πόλη αλλά και με όλα τα χαρακτηριστικά που το κάνουν ιδιαίτερα ευχάριστο στον οδηγό του, το νέο Citroën C3 Aircross Next Gen. SUV ικανοποιεί τις απαιτήσεις του σύγχρονου τρόπου ζωής και εξασφαλίζει εντυπωσιακή προστασία πεζών.

Συστήματα ασφαλείας: 7,2 πόντοι/ 60%

Με το πρόγραμμα Citroën Advanced Comfort®, ο σχεδιασμός του Next Gen. SUV Citroën C3 Aircross ολοκληρώθηκε με γνώμονα κάθε ταξίδι να γίνεται ευκολότερο και ασφαλέστερο χάρη στις διαισθητικές τεχνολογίες που εξασφαλίζουν την ηρεμία και την ασφάλεια στο τιμόνι. Το νέο SUV Citroën C3 Aircross διαθέτει 12 τεχνολογικές εφαρμογές στην υπηρεσία του οδηγού, που είναι ιδιαίτερα χρήσιμες στις καθημερινές μετακινήσεις.

 Νέο C3 AIRCROSS NEXT GEN. SUV: Με 12 Συστήματα υποβοήθησης οδήγησης

Το Grip Control® με Hill Assist Descent (Έλεγχος Πρόσφυσης με Υποβοήθηση Κίνησης σε Κατωφέρεια) - (προσφέρεται στο βασικό εξοπλισμό στην έκδοση Shine): διασφαλίζει την καλύτερη δυνατή πρόσφυση σε όλες τις συνθήκες και σε κάθε είδους οδόστρωμα, ενώ κάνει τις ολισθηρές κατηφορικές διαδρομές σε σαθρό έδαφος, παιχνίδι.

Το Active Safety Brake (Ενεργό Σύστημα Αυτόματου Φρεναρίσματος) διαθέτει οπτικό και ηχητικό σήμα προειδοποίησης, λειτουργεί με στόχο τον περιορισμό ή ακόμα και την αποφυγή εμπρόσθιας σύγκρουσης, παρέχοντας τη δυνατότητα στο νέο C3 Aircross να φρενάρει μόνο του, χωρίς την παρέμβαση του οδηγού. Η κάμερα πολλαπλών λειτουργιών που διαθέτει το μοντέλο στο επάνω μέρος του παρμπρίζ, εντοπίζει τα ακίνητα εμπόδια, τα οχήματα που κινούνται με χαμηλότερη ταχύτητα αλλά και τους πεζούς που περνούν μπροστά από το αυτοκίνητο. Το σύστημα αυτό λειτουργεί από τα 5 έως και τα 85 χλμ./ώρα και οι αισθητήρες του, ενεργοποιούν τα φρένα αυτόματα, όταν διαγνωστεί κίνδυνος σύγκρουσης.

Με το έγχρωμο σύστημα Head-Up Display, ο οδηγός μπορεί να έχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τη διαδρομή του, χωρίς να απομακρύνει το βλέμμα του από το δρόμο. Η προβολή των στοιχείων γίνεται σε μια ανακλινόμενη επιφάνεια (ταχύτητα κίνησης αλλά και δεδομένα από τη χρήση του cruise control, του περιοριστή ταχύτητας και του GPS) και είναι σταθερά μέσα στο οπτικό πεδίο του οδηγού.

Το σύστημα αναγνώρισης των σημάτων κυκλοφορίας στο δρόμο, αναγνωρίζει τα όρια ταχύτητας σε πραγματικό χρόνο και «προτείνει» το όριο που μπορεί να χρησιμοποιήσει ο οδηγός.

Η αυτόματη ενεργοποίηση των φώτων, κάνει ασφαλέστερες τις μετακινήσεις κατά τη διάρκεια της νύχτας. Με την αυτόματη λειτουργία της μεγάλης ή της μεσαίας σκάλας ανάλογα με το φωτισμό του περιβάλλοντος σε κάθε περίπτωση, κάνει πιο εύκολη την ορατότητα για τον οδηγό αλλά και τους υπόλοιπους χρήστες του δρόμου.

Η Κάμερα Οπισθοπορείας, μεγιστοποιεί την ορατότητα του οδηγού κατά τη διαδικασία στάθμευσης. Όταν ο οδηγός επιλέξει την όπισθεν στο κιβώτιο των ταχυτήτων, η κάμερα ενεργοποιείται και η εικόνα αναπαράγεται στην οθόνη αφής των 7 ιντσών που βρίσκεται στο κέντρο του ταμπλό. Στην απεικόνιση αυτή, υπάρχουν και έγχρωμα σημεία αναφοράς για να μπορεί ο οδηγός να έχει καλύτερη αντίληψη της απόστασης από τα διάφορα αντικείμενα πίσω από το αυτοκίνητο, καλύπτοντας εύρος 180 μοιρών.

Το Park Assist (Υποβοήθηση παρκαρίσματος) κάνει τη διαδικασία στάθμευσης πιο εύκολη, και ασφαλέστερη. Με το σύστημα αυτό, το αυτοκίνητο παρκάρει αυτόματα σε κάθετες και παράλληλες θέσεις, ενώ εξασφαλίζει με το πάτημα ενός πλήκτρου τη θέση στάθμευσης. Το μόνο που έχει να κάνει ο οδηγός, είναι να επιλέξει την όπισθεν στο κιβώτιο των ταχυτήτων και να ελέγχει την ταχύτητα κίνησης, με τις περιστροφές του τιμονιού να τις αναλαμβάνει το Park Assist.

Το Lane Departure System (σύστημα ειδοποίησης ακούσιας αλλαγής λωρίδας) αντιμετωπίζει την έλλειψη συγκέντρωσης από τη μεριά του οδηγού. Ενεργοποιείται όταν η ταχύτητα κίνησης περνάει τα 60 χλμ./ώρα και επεμβαίνει στο τιμόνι για να επανέλθει το αυτοκίνητο στη λωρίδα κυκλοφορίας, όταν πλησιάζει να αλλάξει πορεία χωρίς να έχει ενεργοποιήσει το φλας ο οδηγός. Ο οδηγός ειδοποιείται για τη λειτουργία του συστήματος με ηχητικό σήμα αλλά και τη σχετική λυχνία που ανάβει στον πίνακα των οργάνων.

Το Blind Spot Monitoring System (σύστημα επόπτευσης νεκρής γωνίας) ειδοποιεί τον οδηγό όταν υπάρχει άλλο όχημα στην «τυφλή» γωνία του αυτοκινήτου, με ένα οπτικό σήμα στους εξωτερικούς καθρέπτες.

Με το Driver Attention Alert System (Προειδοποίηση Βοήθειας Οδηγού) προλαμβάνεται η κόπωση του οδηγού μια και το σύστημα καταγράφει τη συμπεριφορά του οδηγού σε σχέση με τις αντιδράσεις του στο δρόμο. Όταν παραστεί ανάγκη, ο οδηγός ενημερώνεται με ηχητικά και οπτικά σήματα πως πρέπει να εντείνει την προσοχή του στο δρόμο. Η λειτουργία του είναι ειδικά προσαρμοσμένη για την κίνηση του αυτοκινήτου στην αριστερή λωρίδα του δρόμου και λειτουργεί όταν η ταχύτητα κίνησης του αυτοκινήτου είναι πάνω από τα 65 χλμ./ώρα.

Το Coffee Break Alert (Προειδοποίηση διαλείμματος έπειτα από συνεχή οδήγηση 2 ωρών) - (διατίθεται στο βασικό εξοπλισμό) ενημερώνει τον οδηγό πότε είναι η ώρα να κάνει ένα διάλλειμα. Μετά από δύο συνεχόμενες ώρες οδήγησης και με ταχύτητες που ξεπερνούν τα 70 χλμ./ώρα το σύστημα ενημερώνει τον οδηγό πως έχει έρθει η ώρα για μια στάση.

Με το Keyless Entry και Start (Είσοδος και εκκίνηση χωρίς κλειδί), γίνεται το κλείδωμα, το ξεκλείδωμα αλλά και η εκκίνηση του κινητήρα χωρίς τη χρήση του κλειδιού. Το αυτοκίνητο αναγνωρίζει τον οδηγό του καθώς εκείνος το πλησιάζει.

Άλλη μια πολύ σημαντική τεχνολογία συνδεσιμότητας που έχει το νέο C3 Aircross SUV, είναι το Citroen Connect Box. Χάρη στην κλήση έκτακτης ανάγκης και στο SOS Pack, ο οδηγός μπορεί να επικοινωνήσει με ένα τηλεφωνικό κέντρο για βοήθεια σε περίπτωση ατυχήματος ή βλάβης του οχήματος.

Με τιμή από €14.950, το νέο Citroen C3 Aircross Next Gen. SUV είναι εδώ! Οι υποψήφιοι πελάτες μπορούν να απευθυνθούν σε κάποιο από τα καταστήματα του επίσημου δικτύου της Citroen στην Ελλάδα, προκειμένου να το δουν από κοντά και να το οδηγήσουν!

Video και φωτογραφίες, είναι διαθέσιμα στο ακόλουθο link:

http://www.citroencommunication-echange.com/

ID (κεφαλαία): C3_AIRCROSS
Password (κεφαλαία): SUV_2017

YouTube:https://www.youtube.com/playlist?list=PLL-i7w3LAKoDYxOlk4sS_bIBvUuSOFJof


ΔΤ: 27 / 2017



Σχετικά με τη CITROËN

Η CITROËN πάντα συνδύαζε τη δημιουργικότητα και την τεχνολογία για τη μεγαλύτερη δυνατή άνεση και ευχαρίστηση. Αυτή η φιλοσοφία είναι εμφανής και σήμερα μέσα από τη γκάμα των μοντέλων της. Από το 1919, τα αυτοκίνητα CITROËN παρέχουν ελκυστική και άκρως αναβαθμισμένη σχεδίαση - εμφάνιση καθώς και άνεση, συνδυάζοντας χρήσιμη τεχνολογία. Τα οχήματα της Citroën αντιπροσωπεύουν την αλλαγή στο αυτοκινητοβιομηχανικό τοπίο, με περίτρανα παραδείγματα το νέο C3 και το νέο C3 Aircross Compact SUV. Η Citroën ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό για τη μοναδική εμπειρία του πελάτη, με υπηρεσίες όπως το Citroën Advisor και τις λύσεις μετακίνησης (Citroën Rent & Smile, Earn & Drive κλπ.). Με 10.000 σημεία πώλησης σε περισσότερες από 80 χώρες, η Citroën πώλησε σχεδόν 1.1 εκατομμύρια οχήματα το 2016. Την προηγμένη τεχνολογία της μάρκας αντικατοπτρίζουν και οι μεγάλες επιτυχίες στους αγώνες, με 8 τίτλους κατασκευαστών στο WRC και τρεις συνεχόμενους τίτλους κατασκευαστών έως το 2016 στο WTCC (FIA).

http://www.citroen.gr

_________________
e-mail: enginekiller@gmail.com


Κορυφή 
 
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: CITROËN C3 AIRCROSS 5 Αστέρια στο Euro NCAP
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ 23 Δεκ 2017, 09:26 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Δευτ 08 Δεκ 2008, 12:58
Δημοσιεύσεις: 2218
Αρχικά να πω ότι τέτοια αμάξια δεν απευθύνονται μόνο σε νέους γονείς και νέα ζευγάρια , αλλά πλέον υπάρχει και η γενιά των μεσηλίκων ζευγαριών , οι οποίοι είναι 50-55+ , τα παιδιά τους έχουν πλέον μεγαλώσει και δεν έρχονται μαζί τους , έχουν περισσότερο ελεύθερο χρόνο , γιατί είτε είναι συνταξιούχοι , είτε κοντά στην σύνταξη , αλλά κυρίως είναι για την Ελλάδα η πρώτη γενιά που έμαθε να οδηγεί από τα 18 της ή και νωρίτερα και πλέον είναι ιδαίτερα έμπειροι οδηγοί .

Συχνά βγαίνουν βόλτες ή εκδρομές ως δύο ζευγάρια και έτσι τέτοια αμάξια είναι μια καλή επιλογή .

Στο θέμα του εξοπλισμού στάνταρ είναι :

Pack Safety 1: Σύστημα προειδοποίησης ακούσιας αλλαγής λωρίδας (AFIL), Σύστημα
αναγνώρισης σημάτων κυκλοφορίας (Speed Limit Information), Έξυπνο σύστημα
προσαρμογής ταχύτητας μέσω του Ρυθμιστή ταχύτητας (Intelligent Speed Adaption) και
Σύστημα ειδοποίησης ξεκούρασης οδηγού (Coffee Brake Alert)

από την έκδοση live , ενώ από την feel που βγαίνει και σαν βασική στις περισσότερες εκδόσεις είναι και οι Αισθητήρες παρκαρίσματος πίσω .

Το πακέτο

Pack Safety 2: Active Safety Brake (ενεργό σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος) & ειδοποίηση πρόσκρουσης, αυτόματη εναλλαγή φώτων κοστίζει 290 € και θεωρώ ότι θα πρέπει να το θεωρούμε στάνταρ , ιδιαίτερα που μαζί με το

Pack Familly Safety: Active Safety Brake (ενεργό σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος) & ειδοποίηση πρόσκρουσης, αυτόματη εναλλαγή φώτων, Pack Familly (Aναδιπλουμενο κάθισμα συνοδηγού, συρόμενα πίσω καθίσματα 2/3 & 1/3 και σκιάδια στα πίσω παράθυρα), κεντρικό υποβραχιόνιο κοστίζει στην feel 480 και στην shine 390 .

Ισως έπρεπε το πακέτο 2 να είναι στάνταρ ενώ στην μεσαία είναι σε καλή τιμή το πακέτο

Σύστημα Grip Control με Hill Descent Assist & ζάντες αλουμινίου 16'' Matrix (All Seasons) στα 500 € , που είναι στάνταρ στην ακριβότερη .

_________________
Citroen Pony 1981 , Citroen BX atout 1987 , Citroen BX 1.4 i 1991 , Citroen ZX Avantage 1991 , Citroen ZX Havai 1997 , Citroen Xantia II 1.8 16V 1998 , Citroen C4 1.6 exclusive 2005 ,Citroen C5 2.0 exclusive 2009 ,Citroen C3 Aircross Shine 1.2 EAT6 2018, Citroen C3 Aircross Business 1.5 EAT6 2020Εικόνα


Κορυφή 
 
 
 Θέμα δημοσίευσης: Re: CITROËN C3 AIRCROSS 5 Αστέρια στο Euro NCAP
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ 23 Δεκ 2017, 10:36 
Χωρίς σύνδεση
Club Member
Club Member
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Τετ 22 Νοέμ 2006, 20:04
Δημοσιεύσεις: 5577
Τοποθεσία: ΑΘΗΝΑ, Λαμπρινή
Εικόνες: 0
:agree

_________________
1988 Visa , 1990 AX 1.0 , 1993 ZX Avantage 1.4i , 1998 Xsara 1.6i Exclusive , 2005 C4 1.6i Exclusive , 2013 DS4-1.6-Vti-So Chic


Κορυφή 
 
 
Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
 
 Σελίδα 1 από 1 [ 3 Δημοσιεύσεις ] 



Συναφή θέματα

CITROEN ΡΟΥΣΣΑΚΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ - ΟΥΤΕ ΑΠ ΕΞΩ
Δ. Συζήτηση: Γενικές συζητήσεις
Συγγραφέας: XsarraPicasso2006
Απαντήσεις: 59
Citroen zx volcane 1.9 βενζίνη 1991
Δ. Συζήτηση: Τα πρώτα σας βήματα!
Συγγραφέας: Cooltsip
Απαντήσεις: 7
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ!!! CITROEN ΕΛΛΑΣ
Δ. Συζήτηση: Τεχνικά-Μηχανολογικά-Ηλεκτρ/ικά C5
Συγγραφέας: gavramis
Απαντήσεις: 16
Δεν ανοιγει το πορτ μπαγαζ στο citroen xsara ii 2003 πενταπο
Δ. Συζήτηση: Τεχνικά-Μηχανολογικά-Ηλεκτρ/ικά Xsara
Συγγραφέας: power
Απαντήσεις: 0
Προγραμμα της Citroen
Δ. Συζήτηση: Γενική συζήτηση C4
Συγγραφέας: Nick L
Απαντήσεις: 3
Κορυφή
 


Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες

 
 

 
Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε:  
Σύνδεση
Όνομα μέλους:

Εγγραφή
Κωδικός:

Ξέχασα τον κωδικό μου
Αποστολή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ενεργοποίησης πάλι
Αυτόματη σύνδεση σε κάθε επίσκεψη
Απόκρυψη των στοιχείων μου κατά την διάρκεια της σύνδεσης

Για να συνδεθείτε πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Η εγγραφή γίνεται σε λίγα μόνο λεπτά, αλλά σας παρέχει αυξημένες δυνατότητες. Επίσης οι διαχειριστές μπορεί να χορηγούν επιπρόσθετα δικαιώματα στα εγγεγραμμένα μέλη. Πριν συνδεθείτε, σιγουρευτείτε ότι γνωρίζετε τους όρους χρήσης και τις σχετικές τακτικές. Παρακαλούμε να διαβάσετε τους κανόνες της Δ. Συζήτησης κατά την πλοήγησή σας σε αυτό.

Όροι χρήσης | Προσωπικό απόρρητο

 
Γίνε σήμερα club member και απέκτησε ΜΟΝΑΔΙΚΑ προνόμια
Γίνε σήμερα club member και απέκτησε ΜΟΝΑΔΙΚΑ προνόμια