Ημερολόγιο Γκαλερί Αναζήτηση Εγγραφή Σύνδεση 

Αρχική σελίδα  »  Ευρετήριο Δ. Συζήτησης  »  Νέα  »  Γενικά  »  Δ.Τ. Citroen Hellas


[ +/- ] [ Τώρα είναι Πέμ 28 Μαρ 2024, 12:39 ]


 Σελίδα 1 από 1 [ 1 Δημοσίευση ] 



 
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ DS 3 CROSSBACK ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ 19 Νοέμ 2018, 12:14 
Χωρίς σύνδεση
Administrator
Administrator
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: Παρ 08 Σεπ 2006, 20:03
Δημοσιεύσεις: 1939
Τοποθεσία: Νέα Σμύρνη
Εικόνες: 86
Εικόνα

Αθήνα, 14 Νοεμβρίου 2018

ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ DS 3 CROSSBACK
ΣΤΗΝ “ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ EKO 2018”!

Η DS Automobiles παρουσίασε για μία ακόμα φορά την εξέλιξη και την τεχνογνωσία της στα πολυτελή αυτοκίνητα, συστήνοντας το κομψό και παριζιάνικο lifestyle. Η μάρκα που δε σταματά να μαγνητίζει όλα τα βλέμματα και να κατακτά καινούργιο κοινό, αποκάλυψε την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου και στα πλαίσια της “Αυτοκίνηση EKO 2018”, το νέο, εκκεντρικό compact SUV DS 3 CROSSBACK.

Αποκαλύπτοντας τη νέα, εντυπωσιακή γενιά του μικρότερου μοντέλου της, η DS Automobiles έδωσε στο κοινό μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να έρθει σε επαφή με τα κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά του, που κάνουν το νέο μοντέλο να ξεχωρίζει.

Τα αποκαλυπτήρια έγιναν κατά τη διάρκεια της επίσημης δημοσιογραφικής παρουσίασης του νέου DS 3 CROSSBACK στην έκθεση “Αυτοκίνηση EKO 2018”, όπου ο κύριος Arnaud Ribault, Senior Vice President για τις Πωλήσεις και το Marketing της DS Automobiles παγκοσμίως, μαζί με τον κύριο Δημήτρη Καββούρη, Chief Operating Officer της μάρκας DS Automobiles στην Ελλάδα, έδωσαν το παρόν, αποκαλύπτοντας τα δυναμικά χαρακτηριστικά του νέου μέλους της DS Automobiles. O κος Καββούρης άνοιξε την εκδήλωση καλωσορίζοντας τους επισκέπτες στο περίπτερο της DS Automobiles, τονίζοντας τη σημαντικότητα του νέου DS 3 Crossback για τη μάρκα και το PSA Group, καλώντας στη συνέχεια στο βήμα τον κο A. Ribault, ο οποίος συγκεκριμένα τόνισε: “η DS σημειώνει τεράστια επιτυχία σε όλο τον κόσμο, με αποτέλεσμα οι αντιπροσωπείες να αυξάνονται ραγδαία. Το νέο DS 3 Crossback περικλείει όλη τη γαλλική τεχνογνωσία, φινέτσα, καινοτομία και την έμφαση στη λεπτομέρεια. Είμαστε σίγουροι για την επιτυχία του στην Ελλάδα!”

Σχεδιασμένο να συνδυάζει την κομψότητα, την άνεση και την τεχνολογία, το νέο compact SUV DS 3 CROSSBACK, ξεχωρίζει χάρη στην επιβλητική του εμφάνιση, εντυπωσιάζοντας με τις λεπτομέρειες που υποδηλώνουν το μοντέρνο και εκλεπτυσμένο του στυλ. Το μήνυμα που καλείται να μεταφέρει είναι ακριβώς αυτό: έμφαση στην αισθητική όσο και εξοπλιστική εικόνα, με ιδιαίτερες “καμπύλες” που παραπέμπουν στην κοπή των διαμαντιών. Στο ραφιναρισμένο εσωτερικό του έχουν χρησιμοποιηθεί υψηλής ποιότητας υλικά, αφού όλα έχουν επιλεγεί με γνώμονα την ποιότητα και τη φινέτσα. Αξίζει να σημειωθεί πως η DS Automobiles είναι μία από τις ελάχιστες μάρκες που χρησιμοποιεί γνήσιο δέρμα nappa και ημι-ανιλίνη, που αποτελεί μία από τις καλύτερες ποιότητες δέρματος στον κόσμο.

Πέρα όμως από τις ταπετσαρίες, την επιλογή των κορυφαίων υλικών και τη σχολαστική προσοχή στη λεπτομέρεια, το νέο DS 3 CROSSBACK συνδυάζει και τους ιδανικούς κινητήρες, που ταιριάζουν απόλυτα με το δυναμισμό του χαρακτήρα του νέου αυτού μοντέλου. Θα διατίθεται με 3 διαφορετικούς τύπους κινητήρων: PureTech βενζίνης 1,2 λίτρων σε εκδοχές ισχύος 100, 130 και 155 ίππων, οι επιλογές BlueHDi diesel που περιλαμβάνουν τις δύο εκδόσεις των 1,5 λίτρων με απόδοση 100 και 130 ίππων, αλλά και από την επόμενης χρονιά, την αμιγώς ηλεκτροκίνητη έκδοση E-Tense, βασισμένη πάνω στην καινοτόμα πλατφόρμα CMP (Common Modular Platform) του γκρουπ PSA.

Το περίπτερο της DS Automobiles (Stand 24) θα φιλοξενεί τo νέο DS 3 Crossback, καθώς και τα υπόλοιπα μοντέλα της DS Automobiles στην Έκθεση Αυτοκινήτου “Αυτοκίνηση EKO 2018” και θα υποδέχεται το κοινό στο πρώην ΔΥΤΙΚΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ (ΑΙΘΟΥΣΑ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ) από τις 10 έως 18 Νοεμβρίου 2018. Διαθέσιμο για test drive στο χώρο της έκθεσης είναι το νέο SUV DS 7 Crossback, με την έκδοση 1.6 λίτρων PureTech, απόδοσης 225HP.

ΔΤ: 9 / 2018

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ DS AUTOMOBILES

Η γαλλική DS Automobiles ξεκίνησε επίσημα τις δραστηριότητές της, την 1η Ιουνίου 2014 και εδρεύει στο Παρίσι. Η πορεία υπεροχής ξεκινά το 1955 στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού, με την παρουσίαση του DS 19. Συνδυάζοντας ιδανικά την άνεση με το δυναμισμό, τα DS 3, DS 3 CABRIO, DS 3 Performance, DS 4, DS 4 CROSSBACK, DS 4S, DS 5, DS 5LS και DS 6, χαρίζουν πρωτόγνωρη απόλαυση οδήγησης, αλλά και αίσθηση ευεξίας στους επιβάτες. Tο 2016, το υψηλής απόδοσης DS E-TENSE, ενσαρκώνει το μέλλον της μάρκας. Σε επιλεγμένες ευρωπαϊκές χώρες, καθώς και στην Κίνα, η DS Automobiles έχει ένα ειδικό δίκτυο αντιπροσωπειών DS Stores. Οι πελάτες της DS Automobiles απολαμβάνουν αποκλειστικές υπηρεσίες premium. H DS είναι μία μάρκα που πέραν από τα υψηλής αισθητικής αυτοκίνητα που προσφέρει, παρέχει και αποκλειστικές υπηρεσίες στους πελάτες της. Το DS 7 CROSSBACK, το SUV που χαρακτηρίζει την καινοτομία του παριζιάνικου στιλ και το savoir-faire, αντιπροσωπεύει τη νέα γενιά των μοντέλων της DS Automobiles. Η δέσμευση της Μάρκας για υβριδικά και ηλεκτρικά αυτοκίνητα υψηλής απόδοσης, θα γίνει πράξη με το DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4, με το υβριδικό σύστημα κίνησης της DS, το 2019. Το DS 7 CROSSBACK θα διατίθεται στη χώρα μας στα DS Stores και στα DS Salons.

Μείνετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες ειδήσεις στο www.dsautomobiles.gr
@DS_Official

_________________
e-mail: enginekiller@gmail.com


Κορυφή 
 
 
Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
 
 Σελίδα 1 από 1 [ 1 Δημοσίευση ] 



Συναφή θέματα

Νεο αμαξι στην παρεα!
Δ. Συζήτηση: ZX
Συγγραφέας: zx lover
Απαντήσεις: 101
Αυτοκίνηση 2019
Δ. Συζήτηση: Συναντήσεις - Εκδηλώσεις
Συγγραφέας: enginekiller
Απαντήσεις: 13
Περιπέτεια στην Σπάρτη (από πολλαπλασιαστή?)
Δ. Συζήτηση: CX / GS / SM
Συγγραφέας: Goldentie
Απαντήσεις: 9
ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Δ. Συζήτηση: Γενική συζήτηση C2
Συγγραφέας: Anonymous
Απαντήσεις: 50
Τρεμουλο στην εκκινηση με 1η ταχυτητα.
Δ. Συζήτηση: Τεχνικά-Μηχανολογικά-Ηλεκτρ/ικά C4
Συγγραφέας: Anonymous
Απαντήσεις: 16
Κορυφή
 


Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες

 
 

 
Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε:  
Σύνδεση
Όνομα μέλους:

Εγγραφή
Κωδικός:

Ξέχασα τον κωδικό μου
Αποστολή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ενεργοποίησης πάλι
Αυτόματη σύνδεση σε κάθε επίσκεψη
Απόκρυψη των στοιχείων μου κατά την διάρκεια της σύνδεσης

Για να συνδεθείτε πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Η εγγραφή γίνεται σε λίγα μόνο λεπτά, αλλά σας παρέχει αυξημένες δυνατότητες. Επίσης οι διαχειριστές μπορεί να χορηγούν επιπρόσθετα δικαιώματα στα εγγεγραμμένα μέλη. Πριν συνδεθείτε, σιγουρευτείτε ότι γνωρίζετε τους όρους χρήσης και τις σχετικές τακτικές. Παρακαλούμε να διαβάσετε τους κανόνες της Δ. Συζήτησης κατά την πλοήγησή σας σε αυτό.

Όροι χρήσης | Προσωπικό απόρρητο

 
Απέκτησε Greek Citroen Club αξεσουάρ
Απέκτησε Greek Citroen Club αξεσουάρ