Ημερολόγιο Γκαλερί Αναζήτηση Εγγραφή Σύνδεση 

Αρχική σελίδα  »  Ευρετήριο Δ. Συζήτησης  »  Νέα  »  Auto Sport  »  Ελληνικοί Αγώνες


[ +/- ] [ Τώρα είναι Πέμ 28 Μαρ 2024, 11:50 ]


 Σελίδα 1 από 1 [ 7 Δημοσιεύσεις ] 



 
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Zorri Motorsport & Easykart Trofeo Hellas
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί 09 Οκτ 2007, 14:59 
Άβαταρ μέλους
... Στα πλαίσια της ανάπτυξης δίαυλου επικοινωνίας με τους φίλους του motorsport και σε συνάρτηση με τη νέα φιλοσοφία που προσπαθεί η zorri motorsport να διαδώσει και να εδραιώσει στον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού , είμαστε πλέον σε θέση να παρέχουμε στην ιστοσελίδας σας και κατ΄ επέκταση στην κοινότητα των μελών σας , διαρκεί ενημέρωση για κάθε είδους δραστηριότητας μας (σε Ελλάδα και εξωτερικό) , μέσω του Pr_Zorri (Press Office Zorri Motorsport) .


Η εταιρία Zorri Motorsport δραστηριοποιείται στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού από το 1998 . Εξειδικεύεται στο τομέα του Kart , όπου έχει κατακτήσει σημαντικές επιτυχίες σε αγώνες εθνικού αλλά και παγκοσμίου επιπέδου με την αγωνιστική ομάδα που διαθέτει.
Η Zorri Motorsport ήταν η έκπληξη του 2007 για το χώρο του αγωνιστικού καρτ και αυτό φυσικά το οφείλει στο πρωτοποριακό Easykart by Birel το οποίο συνδυάζει καθαρόαιμο αγωνιστικό καρτ με χαμηλό κόστος αγοράς και συντήρησης .

Το Easykart Trofeo είναι το πρώτο πραγματικά ενιαίο πρωτάθλημα kart που οργανώνεται στην Ελλάδα.

Αναγνωρίζοντας τις αξίες και την πρωτοτυπία , του να κρατήσει χαμηλά το κόστος κάθε αγώνα και εκτιμώντας ότι η εταιρία έχει θέσει κοινούς όρους για όλους τους αγωνιζόμενους αυτού του πρωταθλήματος , ο κόσμος έχει ήδη αγκαλιάσει ολόθερμα τον θεσμό και οι συμμετοχές στο Easykart Trofeo έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία .
Ο τελικός νικητής κάθε κατηγορίας θα έχει την δυνατότητα να συμμετέχει στο Παγκόσμιο Τελικό του Easykart που διοργανώνει η Birel s.p.a και καλύπτει μεγάλο μέρος τον εξόδων.

Στην Ελλάδα διεξάγεται για πρώτη φορά φέτος το Easykart Trofeo και είναι ένας θεσμός που μετρά ήδη 3 επιτυχημένα χρόνια σε παγκόσμιο επίπεδο.
Tο Easykart Trofeo διεξάγεται, εκτός της Ελλάδας, σε Ιταλία, Μεγάλη Βρετανία, Γερμανία, Ρωσσία, Πολωνία, Κύπρο, Τουρκία, Ιαπωνία, Η.Π.Α, Μεξικό, Γουατεμάλα, Πόρτο Ρίκο, Κολομβία, Βενεζουέλα.
Οι διακριθέντες κάθε χώρας συμμετέχουν κάθε χρόνο σε έναν Παγκόσμιο Τελικό, που για φέτος θα διεξαχθεί στην πίστα Happy Valley, στην Cervia της Ιταλίας στις 21/10/07.



Με εκτίμηση & φιλικούς χαιρετισμούς
Pr_Zorri

(Press Office Zorri Motorsport)


Κορυφή 
 
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί 26 Φεβ 2008, 13:58 
Άβαταρ μέλους
Δ.Τ. 4/2/2008 Zorri Motorsport Award Ceremony 2008

H Zorri Motorsport υποδέχθηκε το 2008 με τον καλύτερο τρόπο, οργανώνοντας μια εκδήλωση πρωτοφανή για τα δεδομένα του kart. Στο ENVY cafe στο Κεφαλάρι Αττικής στις 4 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε κοπή πίτας, βράβευση των πρωταγωνιστών του Easykart Trofeo 2007 αλλά και ανακοίνωση των σχεδίων της Zorri Motorsport για το νέο έτος ... Ολο το Δ.Τ. ---> www.zorri.gr/News/12-2-2008.htm


Δ.Τ. 14/2/2008 - Easykart Trofeo Hellas 2008

Το πρόγραμμα του Easykart Trofeo Hellas 2008 έχει ως εξής:

2 Μαρτίου Καρτόδρομο

13 Απριλίου Καρτόδρομο

18 Μαΐου Enzo Cafe Λαμίας

15 Ιουνίου Πίστα καρτ Αυτοκινητοδρομίου Μεγάρων

14 Σεπτεμβρίου Πίστα καρτ Αυτοκινητοδρομίου Μεγάρων

Οι παραπάνω ημερομηνίες δε θα αλλάξουν παρά μόνο για λόγους ανωτέρας βίας.

Ο παγκόσμιοι τελικοί Easykart International Gran Finals 2008 θα γίνουν στις 19 Οκτωβρίου σε μία από τις ωραιότερες πίστες, το Jesolo της Ιταλίας.

Οι νικητές όλων των κατηγοριών του Easykart Trofeo Hellas θα είναι εκεί με την χορηγία της Birel και την υποστήριξη της Zorri Motorsport ... Ολο το Δ.Τ. ---> www.easykart.gr/NewsDetails.php?id=28


Τελευταία επεξεργασία από Pr_Zorri και Τετ 16 Απρ 2008, 15:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά

Κορυφή 
 
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ 05 Μαρ 2008, 10:35 
Άβαταρ μέλους
Δ.Τ. 2/3/2008 1ος Αγώνας Easykart Trofeo 2008

Την Κυριακή 2/3/2008 έγινε στο Καρτόδρομο Αφιδνών ο πρώτος αγώνας του Easykart Trofeo 2008 όπου έλαβαν μέρος 15 συνολικά οδηγοί. Από αυτούς οι 11 συμμετείχαν στην κατηγορία Easykart 125 light και οι 4 στην κατηγορία Easykart 125 Heavy.

Τα χρονόμετρα πήραν φωτιά, αφού στις χρονομετρημένες δοκιμές ο Βασίλης Γιαννούλης σημείωσε καλύτερο χρόνο με 44.011 ενώ, ακολούθησαν ο Χρήστος Σεγκουνάς με 44.549 και ο Εμμανουήλ Μαντζιάκης με 44.564 της κατηγορίας Easykart 125 light.

Στην κατηγορία Easykart 125 heavy ταχύτερος ήταν ο Γιάννης Ρέγγος με 45.867 με δεύτερο τον Γιάννη Αποστολόπουλο με 46.328 και τρίτο τον Γιώργο Αμπατζόγλου με 46.773.

Η εκκίνηση ήταν καθαρή με τον Βασίλη Γιαννούλη να στρίβει πρώτος στην Κ1 και να ακολουθούν οι Χρήστος Σεγκούνας , Εμμανουήλ Μαντζιάκης, Σάββας Θεοδώρου και Γιάννης Πλάντζας.

Στο δεύτερο γύρο ο Σ. Θεοδώρου στην προσπάθεια του να προσπεράσει τον Μ. Μαντζιάκη έκανε τετακέ και βρέθηκε τελευταίος. Παρόλα αυτά κατάφερε να τερματίσει στην 5η θέση.

Ο Βασίλης Γιαννούλης έκανε γρήγορα μία διαφορά ασφαλείας από τους υπόλοιπους, οπότε το ενδιαφέρον συγκεντρώθηκε στη δεύτερη θέση. Ο Χ. Σεγκούνας για 18 γύρους είχε σε απόσταση αναπνοής πίσω του τους Γ. Πλάντζας και Ε. Μαντζιάκης που η μεταξύ τους διαφορά δε ξεπερνούσε το 1 δευτερόλεπτο.

Το τοπίο ξεκαθαρίστηκε στον 18ο γύρο όταν ο Γ. Πλάντζας προσπέρασε τον Χ. Σεγκούνα και κέρδισε τη δεύτερη θέση. Την προσπέραση του Γ. Πλάντζα εκμεταλλεύτηκε και ο Ε. Μαντζιάκης που ήταν κολλητά από πίσω του και ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου. Ο Χ. Σεγγουνάς παρέμεινε στην 4η θέση.

Στην κατηγορία Easykart 125 heavy δεν υπήρχε λόγος πίεσης από το Γιάννη Ρέγγο, και οδηγώντας με τακτική τερμάτησε πρώτος. Την τριάδα έκλεισαν οι Γιάννης Αποστολόπουλος και Γιώργος Αμπατζόγλου.

Ο Νίκος Μειντάνης δυστυχώς εγκατέλειψε λόγο σκασμένου ελαστικού.

Επόμενο ραντεβού του Easykart trofeo 2008 στη φιλόξενη πίστα της Λαμίας Enzo cafè στις 13 Απριλίου 2008.


Κορυφή 
 
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ 16 Απρ 2008, 11:28 
Άβαταρ μέλους
Δ.Τ. 10/4/2008 Δυναμικό ξεκίνημα έκανε η Zorri Motorsport στις Σέρρες!!!
Με 2 καρό σημαίες και μία 3η θέση έφυγε από τις Σέρρες η Zorri Motorsport.
Οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν με το μέρος των αγωνιζομένων αφού έβρεχε όλη την ημέρα.
Παρόλα αυτά οι οδηγοί της Zorri Motorsport έδειξαν τον καλύτερο εαυτό τους μέσα στην πίστα κάνοντας πραγματικά έναν πολύ καλό αγώνα.

Ο Κώστας Μαϊτός, που συμμετείχε στην κατηγορία KF2, λόγο τεχνικού προβλήματος στα χρονομετρημένα ξεκίνησε από την τελευταία θέση. Οδηγώντας όμως καταπληκτικά κατάφερε να περάσει τους 9 προπορευόμενους αγωνιζόμενους και να τερματίσει στην 2 θέση του Α‘ τελικού.

Στον Β’ τελικό ξεκινώντας από την 2η θέση έστριψε 1ος στη Κ1 και έμεινε εκεί μέχρι το τέλος του αγώνα.

Ο Σάββας Θεοδώρου, στην πιο απαιτητική κατηγορία KZ2 , στον πρώτο τελικό ξεκίνησε από την 3η θέση και παρέμεινε εκεί μέχρι το τέλος του σκέλους. Στο Β’ τελικό στην προσπάθεια του για προσπέραση είχε μία έξοδο που τελικά του κόστισε μία θέση, και τερμάτισε 4ος .

Οι προσδοκίες της Zorri Motorsport από τον συμμετέχοντα στο Easykart Driver Programme Γιάννη Πλάντζα επιβεβαιώθηκαν. Ξεκινώντας στον Α’ τελικό της κατηγορίας Εθνική 125 από την 3η θέση κατέληξε να είναι ο νικητής του Β’ τελικού παίρνοντας επάξια την καρό σημαία. Ο Γιάννης Πλάντζας προηγείται στην βαθμολογία της κατηγορίας του.

Η συνέχεια του πρωταθλήματος θα λάβει χώρα στην Σπάρτη στις 5-6 Ιουλίου 2008.


Δ.Τ. 13/4/2008 2ος Αγώνας EasyKart Trofeo 2008 !!!
Ένας ωραίος αγώνας !!!
Η ZorriMotorsport και η Α.Λ.Α. διοργάνωσαν το 2ο αγώνα του EasykartTrofeoHellas2008 στις 13 Απριλίου στην πίστα Enzocafe της Λαμίας .
Ταχύτερος ο Χρήστος Σεγκουνάς στα πρώτα χρονομετρημένα με 49.177, ενώ ακολούθησαν οι Βασίλης Γιανούλης με 49.478 και Γιάννης Πλάντζας με 50,206. Στα δεύτερα χρονομετρημένα οι Βασίλης Γιανούλης και Γιάννης Πλάντζας βελτίωσαν τους χρόνους τους σε 49.291 και 49.740 αντίστοιχα, χωρίς όμως να φτάσουν το πολύ καλό χρόνο του Χρήστου ΣεγκουνάΚατά τη διάρκεια των γύρων σχηματισμού ο Χρήστος Σεγκουνάς πρόφτασε να πάρει τελικά την θέση του, παρόλο που ο κινητήρας του καθυστέρησε να ξεκινήσει και έφυγε τελευταίος από την σχάρα εκκίνησης.

Στην εκκίνηση λοιπόν μικρή ολιγωρία του Χ. Σεγκουνά τον έφερε 2ο στην Κ1 πίσω από τον Β. Γιανούλη, ενώ η επαφή που είχε ο Γ. Πλάντζας με τον Σ. Μοβσεσιάν τον έριξε στην 5η θέση πίσω από τους Σ. Μοβσεσιάν και Ε. Μαντζιάκη.
Σύντομα ο Β. Γιαννούλης απομακρύνθηκε δημιουργώντας έτσι μία διαφορά 2δευτερολέπτων από τον Χ. Σεγκουνά.

Στους επόμενους γύρους ένα υποδειγματικό σερί 11 γύρων από τον Χ. Σεγκουνά τον έφεραν στον προφυλακτήρα του Β. Γιανούλη, αλλά δεν μπόρεσε να τον περάσει και περιορίστηκε στην 2η θέση πετυχαίνοντας όμως τον ταχύτερο γύρο του αγώνα με 49.426. Την τριάδα συμπλήρωσε ο Σ. Μοβσεσιάν.

Άτυχος του αγώνα ήταν ο Γ. Πλάντζας που έχασε τη 4η θέση τέσσερις γύρους πριν το τέλος από μία κομμένη ντίζα γκαζιού.
Ο Ε. Μαντζιάκης πήρε την 4η θέση αφού άντεξε στην συνεχόμενη πίεση του 5ου Μ. Κατσουλάκη.

Ο 2ος αγώνας του Easykart Trofeo υλοποιήθηκε με την έμπρακτη στήριξη των εταιρειών Sparcoκαι Elampsisενεργειακά συστήματα, ενώ τα Easykart κινήθηκαν στο όριο χάρη της βενζίνης Kinitron 100speedπροσφορά της ΕΚΟ.

Επόμενο ραντεβού του EasykartTrofeo 2008 η πίστα καρτ των Αφιδνών, στις 18 Μαΐου, για τον 3ο αγώνα.


Κορυφή 
 
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί 10 Ιουν 2008, 15:46 
Άβαταρ μέλους
Δ.Τ. 3/6/08 4ος Αγώνας Easykart Trofeo & PCR challenge
Το EαsykartTrofeo
θα εγκαινιάσει την πίστα καρτ των Μεγάρων με την διεξαγωγή του 4ου αγώνα στις 15 Ιουνίου και ώρα 10:00π.μ.
Ολο το Δ.Τ. ---> www.easykart.gr/NewsDetails.php?id=46


Κορυφή 
 
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ 19 Ιουν 2008, 17:23 
Άβαταρ μέλους
Δ.Τ. 18-06-2008 Ζόρικος ο 4ος αγώνας του Easykart Trofeo
Η Zorri Motorsport, διοργανώτρια της εκδήλωσης, πραγματοποίησε στις 15 Ιουνίου ...
Ολο το Δ.Τ. ΕΔΩ


Κορυφή 
 
 
 Θέμα δημοσίευσης:
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ 08 Σεπ 2008, 11:41 
Άβαταρ μέλους
Δ.Τ. 03-09-2008 : 5ος Αγώνας Easykart Trofeo & PCR challenge
Η Zorri Motorsport επιστρέφει στη δράση μετά τις καλοκαιρινές διακοπές διοργανώνοντας τον 5ο και τελευταίο αγώνα του Easykart Trofeo 2008.
Η αγωνία κορυφώνεται μιας και η πρόκριση για τον Παγκόσμιο τελικό στο Jesolo της Ιταλίας είναι ανοιχτή σε όλες τις κατηγορίες….Ολο το Δ.Τ. ΕΔΩ


Κορυφή 
 
 
Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
 
 Σελίδα 1 από 1 [ 7 Δημοσιεύσεις ] 



Συναφή θέματα

A1 GP World Cup of Motorsport
Δ. Συζήτηση: Διεθνείς Αγώνες
Συγγραφέας: crazywolf
Απαντήσεις: 4
Συνεργασία με τη Citroen Hellas
Δ. Συζήτηση: Γενικές συζητήσεις
Συγγραφέας: enginekiller
Απαντήσεις: 33
Δελτίο Τύπου Citroen Hellas Δεκέμβριος 2009
Δ. Συζήτηση: Δ.Τ. Citroen Hellas
Συγγραφέας: Prokopas
Απαντήσεις: 6
Διαγωνισμός Emma Hellas DB DRAG 6 Ιουνίου Ωρωπός
Δ. Συζήτηση: Συναντήσεις - Εκδηλώσεις
Συγγραφέας: dimitris-ioanna
Απαντήσεις: 1
Έκκληση Βοήθειας Nissan Motorsport Club
Δ. Συζήτηση: Offtopic
Συγγραφέας: FOTINI
Απαντήσεις: 0
Κορυφή
 


Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

 
 

 
Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Μετάβαση σε:  
Σύνδεση
Όνομα μέλους:

Εγγραφή
Κωδικός:

Ξέχασα τον κωδικό μου
Αποστολή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ενεργοποίησης πάλι
Αυτόματη σύνδεση σε κάθε επίσκεψη
Απόκρυψη των στοιχείων μου κατά την διάρκεια της σύνδεσης

Για να συνδεθείτε πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Η εγγραφή γίνεται σε λίγα μόνο λεπτά, αλλά σας παρέχει αυξημένες δυνατότητες. Επίσης οι διαχειριστές μπορεί να χορηγούν επιπρόσθετα δικαιώματα στα εγγεγραμμένα μέλη. Πριν συνδεθείτε, σιγουρευτείτε ότι γνωρίζετε τους όρους χρήσης και τις σχετικές τακτικές. Παρακαλούμε να διαβάσετε τους κανόνες της Δ. Συζήτησης κατά την πλοήγησή σας σε αυτό.

Όροι χρήσης | Προσωπικό απόρρητο

 
Γίνε σήμερα club member και απέκτησε ΜΟΝΑΔΙΚΑ προνόμια
Γίνε σήμερα club member και απέκτησε ΜΟΝΑΔΙΚΑ προνόμια