Καλησπέρα παίδες. Έχω το εξής πρόβλημα. Δεν μου παίζει η κόρνα!!! Βρε όσο και να "κοπανάω" το τιμόνι, άμα δεν θέλει να παίξει, δεν παίζει. Έχω καθαρίσει τις φύσες που καταλήγουν στουν κόρνες πίσω από την μάσκα αλλά και πάλι! Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει. Αυτό που φοβάμαι είναι μην πρέπει να λύσω τιμόνι για να καθαρίσω και εκεί! Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα μήπως;
_________________ den exei simasia poso grigoro autokinito exeis alla poso grigora mporeis na to pas!!!
Συνδεσε ενα λαμπακι, π.χ. των 5W σαν της καμπινας, ή ενα πολυμετρο, να δεις αν οταν πατας φερνει ρευμα. Το εχεις ελεγξει αυτο; Αν φερνει, βαλε καποιον να σου πατα την κορνα και χτυπα εσυ τον τενορο με την πλαστικη μερια του κατσαβιδιου, με δυναμη, οχι πολυ ομως. Ισως ξεκολλησει.
_________________ Citroen XantiaΙΙ VSX 1.8i16V,1998,276100km Citroen ΒΧ14Ε,1985,177000km Renault MeganeI 1.4eClima/Lux,1998,114000km
Συνδεσε ενα λαμπακι να δεις αν οταν πατας φερνει ρευμα. Το εχεις ελεγξει αυτο; Αν φερνει, βαλε καποιον να σου πατα την κορνα και χτυπα εσυ τον τενορο με την πλαστικη μερια του κατσαβιδιου, με δυναμη, οχι πολυ ομως. Ισως ξεκολλησει.
Να πω την αλήθεια μου δεν το έχει κάνει αυτό που λες. Θα το δω όμως και θα απαντήσω. και η πλάκα είναι ότι όταν "παίξει", ακούγεται μόνο η μία...
_________________ den exei simasia poso grigoro autokinito exeis alla poso grigora mporeis na to pas!!!
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες
Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση